ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Η ομιλία Κασσελάκη επιβεβαίωσε τη βαθιά υπαρξιακή κρίση του κόμματος», λέει η Νέα Αριστερά

«Τώρα είναι αργά. Η κρίση είναι πλέον μη αναστρέψιμη», αναφέρει σε ανακοίνωση

ΑΜΠΕ

Με μία σκληρή ανακοίνωση σχολίασε η Νέα Αριστερά αργά χθες το βράδυ την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανου Κασσελάκη, και στις αιχμές που άφησε εναντίον στελεχών της.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά αναφέρει: «Η σημερινή ομιλία του κυρίου Κασσελάκη επιβεβαίωσε τη βαθιά υπαρξιακή κρίση ενός κόμματος που πλέον θυμίζει περισσότερο τηλεοπτικό θέαμα παρά πολιτικό οργανισμό».

«Πρόκειται για το προϊόν μιας μακράς πορείας δεξιάς μετάλλαξης και πολιτικού εκφυλισμού που άλλοι ανέχτηκαν με τη σιωπή τους και άλλοι ενθάρρυναν με τη δράση τους».

«Τώρα είναι αργά. Η κρίση είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Και αυτό δεν αλλάζει όσες χυδαίες επιθέσεις και αν εκτοξεύσει ο κύριος Κασσελάκης, που σήμερα έφτασε στο σημείο να μιλήσει για “ανταλλαγές εδρών”», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς, απαντώντας στις συγκεκριμένες αιχμές Κασσελάκη κατά τη διάρκειας της ομιλίας του για ενδεχόμενη συναλλαγή της Νέας Αριστεράς με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που –κατά δήλωσή του– παζάρευε να γίνει υπουργός του κυρίου Μητσοτάκη», επεσήμανε με νόημα η δήλωση της Νέας Αριστεράς.

«Και επειδή ο κύριος Κασσελάκης αρέσκεται να αναζητά υπονομευτές της Αριστεράς στη χώρα, μια τελευταία συμβουλή από εμάς: να κοιτάξει πρώτα τον καθρέφτη του και να σταματήσει να μιλάει στο όνομα της Αριστεράς. Δεν είχε ούτε έχει σχέση με τις αξίες και τα οράματά της», κατέληξε η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΑΜΠΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ