ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σηκώνει το γάντι ο Κασσελάκης - «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε»

Κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να ανακοινώσει την πρόθεσή του να προκηρύξει άμεσα εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του κόμματος.

Kathimerini.gr

Κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να ανακοινώσει την πρόθεσή του να προκηρύξει άμεσα εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του κομματος.

«Είμαι έτοιμος. Να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη. Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», αναμένεται να δηλώσει σύμφωνα με πληροφορίες.

«Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε θέμα προστασίας της ίδιας της δημοκρατίας. «Αυτό το ιστορικό καθήκον δεν μπορεί να το αναλάβει ούτε το ΠΑΣΟΚ, που στα περισσότερα παραμένει συμπληρωματική δύναμη της Ν.Δ., ούτε η μικρή, πολυδιασπασμένη, αυτοαναφορική Αριστερά. Μόνο εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, θέλουμε και μπορούμε να βγάλουμε την πατρίδα από το τέλμα», δήλωσε νωρίτερα.

«Προσπαθούν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου»

«Πέντε μήνες προσπαθούν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου, όπως έκαναν και στον Αλέξη Τσίπρα τόσα χρόνια, όπως κάνουν και στο κόμμα μας τόσα χρόνια. Φτάνει. Προοδευτική αντεπίθεση τώρα», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση