ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαφία της Κρήτης: Η απάντηση Καμμένου για τις συνομιλίες

«Πώς να πάρω στα σοβαρά κάποιον που πιστεύει ότι μπορεί να μεσολαβήσει ο Τραμπ, για να γίνει μητροπολίτης ένας αρχιμανδρίτης. Αυτά είναι γελοιότητες. Πλάκα του έκανα προφανώς!»

Kathimerini.gr

«Πώς να πάρω στα σοβαρά κάποιον που πιστεύει ότι μπορεί να μεσολαβήσει ο Τραμπ, για να γίνει μητροπολίτης ένας αρχιμανδρίτης. Αυτά είναι γελοιότητες. Πλάκα του έκανα προφανώς!», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πάνος Καμμένος στην διαρροή ηχητικού, μέρους της δικογραφίας για την μαφία της Κρήτης, στο οποίο συνομιλεί με τον φερόμενο ως αρχηγό της οργάνωσης.

Σε δήλωσή του στο OPEN, ο πρώην υπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μου τηλεφωνούν 500 άνθρωποι την ημέρα. Πώς να πάρω στα σοβαρά κάποιον που πιστεύει ότι μπορεί να μεσολαβήσει ο Τραμπ, για να γίνει μητροπολίτης ένας αρχιμανδρίτης. Αυτά είναι γελοιότητες. Πλάκα του έκανα προφανώς! Δεν θυμάμαι αν υπάρχουν και άλλες συνομιλίες. Γιατί άραγε διαρρέουν επιλεκτικά μία δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μονο δικούς μου διαλόγους; Επιχειρούν δολοφονία του χαρακτήρα μου. Φοβούνται μήπως επιστρέψω».

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος ερωτηθείς αν σκοπεύει να επιστρέψει στην πολιτική, ανέφερε «Αν συνεχίσουν τον πόλεμο θα κατέβω πάλι στην πολιτική».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν συνεχίσουν τον πόλεμο θα κατέβω πάλι στην πολιτική», ενώ όταν ρωτήθηκε αν συνδυάζει το ενδεχόμενο αυτό με την πιθανή επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Σε εσάς είπε ο Παύλος Μαρινάκης για rebranding. Με τον Τσίπρα διατηρώ ακόμα καλές σχέσεις. Μας χώριζαν και Μας χωρίζουν μόνο οι Πρέσπες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση