ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελία Κασσελάκη για τις εφορευτικές - Πάνω από 112.000 έχουν ψηφίσει

Ικανοποίηση στην Κουμουνδούρου για την προσέλευση. Παράπονα από τον συνυποψήφιο της Εφης Αχτσιόγλου

Kathimerini.gr

Ικανοποίηση για τη μεγάλη προσέλευση και στη δεύτερη κάλπη εκφράζεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού έως τις 6 το απόγευμα είχαν ψηφίσει πάνω από 112.000 μέλη. Λίγο πριν από τις 6 μ.μ., ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε δημοσίως αιχμές για εφορευτικές επιτροπές εκλογικών κέντρων, κάνοντας λόγο για εκατοντάδες καταγγελίες.

Με ανάρτησή του αναφέρθηκε σε «δικαιολογίες» αδυναμίας διασταύρωσης της ιδιότητας μέλους και απευθύνθηκε ειδικά στα νέα μέλη που είχαν ψηφίσει στον α’ γύρο.

«Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία “δεν σας βρίσκουμε”, αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα» έγραψε στο Facebook. «Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών», κατέληξε στην ίδια ανάρτηση.

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Οι κάλπες κλείνουν στις 8 μ.μ., με πιθανή παράταση για τα εκλογικά τμήματα με μεγάλη κίνηση. Για ένα ενδεικτικό, πρώτο αποτέλεσμα θα πρέπει να έχει καταμετρηθεί τουλάχιστον το 75% των ψήφων και δεν αποκλείεται το τελικό αποτέλεσμα να ανακοινωθεί γύρω στα μεσάνυχτα.

Δικαίωμα ψήφου στις 538 κάλπες που στήθηκαν έχουν 188.000 άτομα, δηλαδή 39.000 περισσότερα από το σύνολο στον πρώτο γύρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση