ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπόθεση Κολωνού: Ισόβια στον Ηλία Μίχο

Στη μητέρα της ανήλικης που καταδικάστηκε μόνο για εκβίαση επέβαλε ποινή 20 μηνών. Η γυναίκα αφήνεται ελεύθερη αφού είχε μείνει προσωρινά κρατούμενη για 18 μήνες

Ιωάννα Μάνδρου

Την ανώτατη ποινή που προβλέπει ο νόμος, ισόβια και 41 χρόνια κάθειρξη, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον βασικό κατηγορούμενο για την φρικτή σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στον Κολωνό.

Στη μητέρα της ανήλικης που καταδικάστηκε μόνο για εκβίαση επιβλήθηκε ποινή 20 μηνών. Η γυναίκα αφήνεται ελεύθερη αφού είχε μείνει προσωρινά κρατούμενη για 18 μήνες.

Στον συνταξιούχο ναυτικό αποκαλούμενο «Μιχάλη», το δικαστήριο επέβαλε ποινή 24 ετών που αφορά κάθειρξη από 12 έτη για τη μαστροπεία και για την πορνογραφία. Στους λοιπούς κατηγορούμενος επιβλήθηκαν ποινές από 13 μήνες ως 7 χρόνια.

Η έκδοση της απόφασης συνεχίζεται με τις συγχωνεύσεις των ποινών και με τις αναστολές. Η διαδικασία θα κρίνει ποιοι θα πάνε φυλακή και ποιοι όχι.

Η δίκη που ξεκίνησε στις αρχές του Ιανουαρίου έγινε κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία του παιδιού-θύματος.

Στα μέσα Μαρτίου, αίσθηση είχε προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ζητήσει την απαλλαγή του βασικού κατηγορουμένου για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της μητέρας της ανήλικης στις αποτρόπαιες πράξεις εις βάρος της, η εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή της κατά το κατηγορητήριο, δηλαδή ότι συνέβαλε καθοριστικά στην εκπόρνευση της ανήλικης, διακίνησε πορνογραφικό υλικό του κοριτσιού σε υποψήφιους «πελάτες» κ.λπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση