ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Renault Scenic Vision κερδίζει το βραβείο «The future is here»

Η απόφαση επιβεβαιώθηκε από τον διακεκριμένο σχεδιαστή Frank Stephenson

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Το Renault Scenic Vision είναι ο νικητής της πρώτης έκδοσης του βραβείου «The FUTURE is HERE» από τον ανεξάρτητο δημοσιογραφικό οργανισμό AUTOBEST. Η απόφαση μετά από μια εις βάθος έρευνα που διενεργήθηκε από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του AUTOBEST, μέλος της οποίας είναι και ο δημοσιογράφος Πέτρος Σουτζιής.

Η απόφαση επιβεβαιώθηκε από τον διακεκριμένο σχεδιαστή Frank Stephenson, Πρόεδρο του συγκεκριμένης επιτροπής του οργανισμού. Τα μέλη εξέτασαν αρκετά πρωτότυπα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο χρόνο για να δουν πέρα από την απλή σχεδίαση και πόσο βιώσιμα και ρεαλιστικά ήταν τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία τους στον κόσμο του αυτοκινήτου.

«Εμβαθύνουμε την έρευνά μας για να κατανοήσουμε πόσο ρεαλιστικά είναι αυτά τα πρωτότυπα αυτοκίνητα και πόσο έτοιμα είναι για παραγωγή και εφαρμογή στην πραγματικότητα. Αυτή η ανάλυση περιλαμβάνει το ποσοστό των ανακυκλωμένων υλικών και την έκταση της δυνατότητας ανακύκλωσης του οχήματος και των εξαρτημάτων μετά από τακτική χρήση. Εμείς ψάχνουμε να ανακαλύψουμε επαναστατικές τεχνολογίες σε οποιοδήποτε μέρος του concept που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και την απλοποίηση της παραγωγής χωρίς αντίκτυπο από άνθρακα. Ο οργανισμός AUTOBEST ήταν πάντα πολύ ευαίσθητος στην ενεργειακή απόδοση και την παραγωγή αυτοκινήτων», δήλωσε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Dan Vardie. Ο σχεδιαστής Frank Stephenson δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα AUTOBEST επέλεξε το Scenic Vision. Για όλους τους λόγους που ανέφερε ο Dan Vardie, και ακόμη περισσότερο, συμφωνώ ολόψυχα και υποστηρίζω αυτή την επιλογή».

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, ο Luca de Meo, CEO του Ομίλου Renault δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που λαμβάνουμε το νέο βραβείο «The FUTURE is HERE» από τον AUTOBEST. Ως κατασκευαστής αυτοκινήτων, έχουμε την ευκαιρία, χάρη στην τεχνογνωσία, το όραμα και τη δημιουργικότητα των ομάδων μας, να αλλάξουμε τα πράγματα προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις για μια πιο βιώσιμη ανάπτυξη και απαλλαγή από τις εκπομπές άνθρακα των προϊόντων μας. Σήμερα, το Scenic Vision ενσωματώνει τη δέσμευση της μάρκας Renault και των ομάδων της σε μια νέα στρατηγική ESG και στους τρεις πυλώνες της: περιβάλλον, ασφάλεια και συμπερίληψη. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό πρωτότυπο αυτοκίνητο και αποδεικνύει ότι μπορούμε να το κάνουμε. Είμαστε ήδη στο σωστό δρόμο!»

Το Scenic Vision concept είναι η πρώτη στον κόσμο ιδέα πρόωσης επέκτασης εμβέλειας με το σύστημα Electric H2. Οι ειδικοί της Renault συνένωσαν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία Li Io με κυψέλη καυσίμου υδρογόνου. Το Scenic Vision Concept είναι γεμάτο με καινοτόμες τεχνολογίες, πρωτοποριακή σχεδίαση και χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση