ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δολοφονήθηκε η CEO της πίστας του SPA

Bρέθηκε νεκρή στην οικία της στο Λουξεμβούργο μαζί με ακόμη μια γυναίκα αλλά και τον σύζυγο της

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Μια σπάνια τραγωδία χτυπά τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού η Διευθύνων Σύμβουλος της πίστας του Spa βρέθηκε νεκρή στην οικία της στο Λουξεμβούργο μαζί με ακόμη μια γυναίκα αλλά και τον σύζυγο της, ο οποίος ευθύνεται για το όλο σκηνικό.

Μετά που η ίδια δεν εμφανίστηκε στον τερματισμό του αγώνα του Βελγίου του WRC χθες Κυριακή, οι αρχές της πίστας αλλά και του αγώνα ήρθαν σε επικοινωνία με την αστυνομία, η οποία ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη των δυο γυναικών και της αυτοκτονίας του δολοφόνου.

Η Nathalie Maillet ήταν η CEO της πίστας του Spa τα τελευταία πέντε χρόνια, και ήταν με δική της επίβλεψη που πραγματοποιήθηκαν οι επιδιορθώσεις της πίστας μετά από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Ήταν επίσης με δική της πρωτοβουλία που υπογράφτηκε η συμφωνία για την διεξαγωγή αγώνων World RX στην γνωστή πίστα.

Οι άνθρωποι της πίστας που δούλευαν επί τις οδηγίες της, μίλησαν για αυτή σε γραπτή τους δήλωση μετά από την ανακοίνωση του τραγικού συμβάντος: «Μετά μεγάλης λύπης, ολόκληρη η ομάδα της πίστας Spa-Francorchamps, ενημερώθηκε σήμερα για τον θάνατο της Nathalie Maillet. Η πίστα αλλά και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχασε σήμερα μια δυνατή και παθιασμένη γυναίκα που έβλεπε πάντα μπροστά».

Ο υπεύθυνος της πίστας Melchior Wathelet δήλωσε: «Χάσαμε μια μεγάλη κυρία σήμερα, η οποία είχε τον σεβασμό όλων. Μια πραγματική ηγέτιδα. Η Nathalie ήταν το πρόσωπο της πίστας αυτής και αντιπροσώπευε το πάθος που έχουμε όλοι μας για τους αγώνες ταχύτητας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση