ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ειδικές εκδόσεις Giulia και Stelvio μα άρωμα Formula 1

Εξοπλισμένη με μια σειρά ειδικών χαρακτηριστικών, η σειρά “ESTREMA” προσεγγίζει τις κορυφαίες εκδόσεις Quadrifoglio

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΥΤΖΙΗΣ

Με αφετηρία την έδρα της Alfa Romeo F1 Team ORLEN, η Ιταλική μάρκα παρουσιάζει την ειδική έκδοση των Giulia και Stelvio με το διακριτικό “ESTREMA”. Εξοπλισμένη με μια σειρά ειδικών χαρακτηριστικών, η σειρά “ESTREMA” προσεγγίζει τις κορυφαίες εκδόσεις Quadrifoglio, εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο την τεχνική αρτιότητα που διαχρονικά συνοδεύει τα μοντέλα της Alfa Romeo.

Το «αρχηγείο» της Alfa Romeo F1 Team ORLEN αποτελεί τον τόπο δημιουργίας των νέων Giulia και Stelvio “ESTREMA” και εκφράζει τη σύνδεση της μάρκας με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την τεχνολογία και την οδηγική απόλαυση.

Alfa Romeo Giulia

Η “ESTREMA” είναι η πρώτη ειδική σειρά των Giulia και Stelvio που θα είναι διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι αφιερωμένη στους λάτρεις της οδηγικής απόλαυσης. Αποτελεί την έκδοση που βρίσκεται στην κορυφή των «συμβατικών» Giulia και Stelvio, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο με τις εκδόσεις Quadrifoglio. Η “ESTREMA” απευθύνεται σε όσους δίνουν σημασία στις τεχνικές λύσεις και αναζητούν τις κορυφαίες επιλογές σε επίπεδο μηχανικών μερών για δυναμική και ισορροπημένη οδηγική αίσθηση.

Τόσο η Giulia ESTREΜΑ, όσο και η Stelvio ESTREMA διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση “Alfa Active Suspension”, η οποία ρυθμίζει σε πραγματικό χρόνο την απόσβεση σε συνεργασία με το σύστημα CDC (Chassis Domain Control) και το σύστημα παραμετροποίησης DNA, Αντίστοιχα στο βασικό εξοπλισμό βρίσκεται το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που μέσω της ιδανικής κατανομής της ροπής μεγιστοποιεί την πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

Alfa Romeo Stelvio

Στις εκδόσεις “ESTREMA” τα παραπάνω μηχανικά στοιχεία συνδυάζονται με την ευρεία χρήση τμημάτων από ανθρακονήματα στο αμάξωμα, αλλά και στο εσωτερικό, όπου μαζί με τα σπορ καθίσματα με επένδυση από Alcantara® και τις κόκκινες ραφές γίνεται απόλυτα σαφής η σύνδεση των εκδόσεων “ESTREMA” με το χώρο των αγώνων.

Οι Giulia και Stelvio “ESTREMA” εφοδιάζονται με το προηγμένο ηλεκτρομηχανικό σύστημα τετρακίνησης Q4, το οποίο μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς και έχει τη δυνατότητα εμπλοκής και των εμπρός τροχών μεταφέροντας έως και το 50% της ροπής μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Για τις “ESTREMA” διαθέσιμοι είναι οι κινητήρες 2.0 Turbo Benzina 280hp και 2.2 Turbo Diesel 210hp, οι οποίοι συνεργάζονται με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων και τα εντυπωσιακά αλουμινένια “paddles” που επιτρέπουν την αλλαγή σχέσεων σύμφωνα με τις επιθυμίες του οδηγού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση