ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Mitsubishi επαναφέρει τη Ralliart

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Κάτι σαν κεραυνός εν αιθρία ήταν η ανακοίνωση της Mitsubishi για επιστροφή της Ralliart στο προσκήνιο. Και μάλιστα μόλις μερικούς μήνες μετά που η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την αγορά της Ευρώπης! Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια δημοσιοποίησης των οικονομικών αποτελεσμάτων της μάρκας για τη περσινή χρονιά.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ralliart σταμάτησε τις εργασίες της το 2010 έχοντας διανύσει μια καθόλα επιτυχημένη πορεία τριάντα σχεδόν χρόνων, ιδιαίτερα στους αγωνιστικούς στίβους. Η Ralliart είχε ξεκινήσει τις δραστηριότητες της από τις αρχές τις δεκαετίας του 80 και μόλις μερικά χρόνια μετά άρχισε να γράφει τη δική της ιστορία.

41 Mitsubishi Lancer WRC04 actionΚέρδισε 12 φορές το Ράλι Παρίσι – Ντακάρ με το Mitsubishi Pajero αλλά και αμέτρητες νίκες σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι με τίτλους οδηγών και κατασκευαστών υπό τις οδηγίες του Άντριου Κάουαν.

Δεν έχουν γίνει γνωστές οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς του brand της Ralliart κάτω από την ομπρέλα της Mitsubishi, όμως οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Από την επιστροφή της μάρκας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό μέχρι ακόμα και την επιστροφή της πίσω στην Ευρώπη. Το τελευταίο, πάντως, συζητείται έντονα για να γίνει μέσω της Renault, αλλά μόνο για ορισμένα μοντέλα (και όχι για την αγορά της Μ. Βρετανίας).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση