ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Alfa Romeo ταράζει και πάλι την Ιταλία με το βρυχηθμό της Formula 1

Ένας πραγματικά μοναδικός τρόπος για να γιορταστούν τα γενέθλια της Ιταλικής μάρκας

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Για ακόμα μια φορά η Alfa Romeo αναστατώνει τους δρόμους της Ιταλίας και εκπλήσσει τους φίλους της, αλλά και όσους αγαπούν το αυτοκίνητο και τους αγώνες. Αυτή τη φορά με τον Zhou Guanyu στο τιμόνι, η Alfa Romeo με το μονοθέσιο της αφήνει τις πίστες της Formula 1 και ταράζει του κεντρικούς δρόμους της Ιταλίας.

Λιγότερο από ένα χρόνο πριν, για την ακρίβεια στις 24 Ιουνίου του 2022 -ακριβώς 112 χρόνια από την ίδρυση της Alfa Romeo- ο Valtteri Bottas οδηγός της Alfa Romeo F1 Team προσέφερε ένα μοναδικό ξύπνημα στους κατοίκους του Μιλάνο, οδηγώντας το μονοθέσιο της ομάδας στους άδειους δρόμους της πόλης που μόλις ξεκίναγε την ημέρα της. Ένας πραγματικά μοναδικός τρόπος για να γιορταστούν τα γενέθλια της Ιταλικής μάρκας.

Τώρα, η Alfa Romeo ταράζει και πάλι τους δρόμους της Ιταλίας με το βρυχηθμό της Formula 1, διαλέγοντας αυτή τη φορά τη διαδρομή ανάμεσα στο Cassino και στο Pomigliano, τα δύο μέρη όπου βρίσκονται οι μονάδες παραγωγής της μάρκας. Αυτή τη φορά το μονοθέσιο της ομάδας οδηγεί ο Κινέζος οδηγός της ομάδας, Zhou Guanyu, ο οποίος ζει μια ξεχωριστή εμπειρία, μακριά όμως από τη γνώριμη για εκείνον άσφαλτο των σιρκουί της Formula 1.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση