ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η LEXUS κατακτά την πρώτη θέση στη μελέτη αξιοπιστίας οχημάτων J.D. POWER

H Lexus τιμήθηκε με ακόμα δύο βραβεία, σε επίπεδο μοντέλου, για τα μοντέλα της NX και RX

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η Lexus κατέκτησε την 1η θέση σε ό,τι αφορά στην αξιοπιστία των οχημάτων της, συγκρινόμενη με όλες τις υπόλοιπες επωνυμίες οχημάτων, με συνολική βαθμολογία 133 PP100 (“Προβλήματα ανά 100 οχήματα”) έναντι 186 κατά μέσον όρο στον τομέα μελέτης αξιοπιστίας οχημάτων J.D. Power 2023 U.S. Vehicle Dependability Study.

Αξίζει επιπρόσθετα να σημειωθεί ότι η Lexus τιμήθηκε με ακόμα δύο βραβεία, σε επίπεδο μοντέλου, για τα μοντέλα της NX και RX.

Σημειώνεται παράλληλα ότι η Toyota Motor Corporation έλαβε τα περισσότερα βραβεία σε επίπεδο μοντέλου (έξι συνολικά βραβεία από όλους τους κατασκευαστές) για τα Toyota C-HR, Highlander, Sienna και Tacoma.

Για τα πορίσματα της Μελέτης Αξιοπιστίας Οχημάτων 2023 στις ΗΠΑ αξιοποιήθηκαν οι απαντήσεις από 30.062 πρώτους ιδιοκτήτες οχημάτων, για τα μοντέλα οχημάτων του έτους 2020, κατόπιν τριών ετών χρήσης των οχημάτων, με τη μελέτη να διεξάγεται από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο του 2022.

Η J.D. Power είναι μια πλατφόρμα λογισμικού η οποία ηγείται παγκοσμίως σε ό,τι αφορά στη συγκέντρωση, καταγραφή και ανάλυση δεδομένων που αφορούν στις καταναλωτικές προτιμήσεις. Πρωτοπορεί στην αξιοποίηση υψηλών δεδομένων, της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και των δυνατοτήτων αλγοριθμικής μοντελοποίησης για την κατανόηση της συμπεριφοράς των καταναλωτών. Η J.D. Power παρέχει βιομηχανικές πληροφορίες αιχμής αναφορικά με τις αλληλεπιδράσεις των πελατών σε συσχέτιση με επωνυμίες και προϊόντα για περισσότερα από 50 χρόνια. Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως σε όλους τους σημαντικούς κλάδους βασίζονται στη J.D. Power για να ανακατευθύνουν και να επαναπροσδιορίσουν τις στρατηγικές τους σε σχέση με τους πελάτες τους. Η J.D. Power έχει την έδρα της στο Troy, Mich., και διαθέτει γραφεία στη Βόρειο Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ασία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση