ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η νέα Mercedes-AMG GT Track Series το πιο δυνατό σπορ αυτοκίνητο πίστας

Με την αποκλειστική περιορισμένη έκδοση, το τμήμα μηχανοκίνητου αθλητισμού Mercedes-AMG γιορτάζει την 55η επέτειο της εταιρείας

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η νέα Mercedes-AMG GT Track Series είναι το πιο ισχυρό σπορ αυτοκίνητο πίστας που έχει αναπτυχθεί ποτέ από τη Mercedes-AMG για τους πελάτες της. Με την αποκλειστική περιορισμένη έκδοση, το τμήμα μηχανοκίνητου αθλητισμού Mercedes-AMG γιορτάζει την 55η επέτειο της εταιρείας που εδρεύει στο Affalterbach με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Περιορισμένη σε 55 μονάδες, η Mercedes AMG GT Track Series είναι η γέφυρα για τους ιδρυτές της AMG Hans Werner Aufrecht και Erhard Melcher και τη φιλοσοφία τους: Δηλαδή να κάνουν το «καλύτερο ακόμα καλύτερο». Το αποτέλεσμα είναι ένα ασυμβίβαστο και αποκλειστικό αυτοκίνητο επιδόσεων που αντικατοπτρίζει την τέχνη των κατασκευαστών αυτοκινήτων της Mercedes-AMG με μοναδικό τρόπο.

Η σειρά Mercedes-AMG GT Track επεκτείνει την κληρονομιά GT με ένα νέο εμβληματικό μοντέλο. Η θρυλική σειρά Mercedes AMG GT Black Series με κορυφαίες επιδόσεις λειτούργησε ως βάση για την εξέλιξη. Όπως το τελευταίο μοντέλο, η σειρά GT Track ξεχωρίζει για την φιλοσοφία οχημάτων της που στοχεύει σε κορυφαίες επιδόσεις, συνδυάζοντάς την με τις αποδεδειγμένες ιδιότητες των μοντέλων GT3 και GT4 στις πίστες. Μη επιλέξιμη για έγκριση χρήσης δρόμου, η σειρά GT Track υπογραμμίζει επιπλέον την υψηλή αποκλειστικότητά της μέσω πολυάριθμων μοναδικών τεχνικών και οπτικών χαρακτηριστικών.

Η Mercedes-AMG GT Track Series διαθέτει ένα κινητήρα V8 biturbo 4,0 λίτρων από τη σειρά Black Mercedes-AMG GT, με τους μηχανικούς από το Affalterbach να έχουν βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις εντυπωσιακές επιδόσεις του αποδίδοντας 734 ίππους και 850 Nm ροπής. Όπως και στα GT3 και GT4, τα ηλεκτρονικά συστήματα έχουν εγκατασταθεί και στη σειρά GT Track. Περιλαμβάνουν ειδικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης για αγώνες και ABS μηχανοκίνητου αθλητισμού, το καθένα ρυθμιζόμενο σε 12 επίπεδα.

Τα εξαρτήματα των φρένων είναι επίσης εξελιγμένα στις πίστες με το μοντέλο να διαθέτει διαθέτει χαλύβδινα φρένα (μπροστινός άξονας: 390 mm/πίσω άξονας 355 mm).

Η σειρά Mercedes-AMG GT Track σημαίνει μέγιστη αποκλειστικότητα. Η ειδική σειρά περιορίζεται σε 55 μονάδες, καθεμία από τις οποίες κατασκευάστηκε στο χέρι στο Affalterbach. Έτσι, η Mercedes‑AMG αναπολεί την ίδρυση της εταιρείας από το 1967, ακριβώς πριν από 55 χρόνια. Μια υψηλής ποιότητας ανάγλυφη πινακίδα «1 από 55» στο εσωτερικό προσδιορίζει κάθε σειρά Mercedes-AMG GT Track ως ένα μοναδικό κομμάτι από την ειδική έκδοση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση