ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η παρουσίαση της ολοκληρωμένης γκάμας των ηλεκτρικών μοντέλων της σειράς Mercedes-EQ έκλεψε τις εντυπώσεις

Δελτίο Τύπου

Η Mercedes-Benz, με οδηγό την καινοτομία και την εξέλιξη, χαράζει τον δρόμο προς την ηλεκτρική κινητικότητα, παραμένοντας πιστή στη στρατηγική της για απαλλαγή από τον άνθρακα, με ουδέτερο αντίκτυπο ρύπων CO2.

Αποδεικνύοντας εμπράκτως το περιβαλλοντικό όραμά της, η αυτοκινητοβιομηχανία προχώρησε στο λανσάρισμα της σειράς Mercedes-EQ, η οποία αντιπροσωπεύει την ευφυή ηλεκτρική κινητικότητα. Παράλληλα, ενσαρκώνει με τον πιο απόλυτο και εντυπωσιακό τρόπο δύο από τις βασικές αξίες της μάρκας, το Συναίσθημα και τη Νοημοσύνη.

Με στόχο να αναδείξει αυτές τις αξίες, αλλά και την ακαταμάχητη υπεροχή των μοντέλων της, η CiC Mercedes-Benz παρουσίασε στις 14 Ιουλίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο showroom της εταιρείας στη Λευκωσία, όλη την γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Η σειρά Mercedes-EQ, που αποτελείται από τα μοντέλα EQA, EQB, EQC, EQE και EQS, εντυπωσίασε με τα χαρακτηριστικά της.

 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον μοντέρνο σχεδιασμό, την τεχνολογία και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν στους οδηγούς τα εντυπωσιακά ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-EQ. Επιπρόσθετα, ενημερώθηκαν για τη φιλοσοφία και για όσα προσφέρει η EQ, η οποία με επίκεντρο τον πελάτη, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ηλεκτρικής κινητικότητας αποτελούμενο από προϊόντα, υπηρεσίες, τεχνολογίες και καινοτομίες. 

 

Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση, αποτέλεσαν τα αποκαλυπτήρια της πολυτελούς EQS από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Cyprus Import Corporation Ltd, Αλέξη Άννινο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση που ακολούθησε, σε πελάτες και συνεργάτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση