ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κορυφαία διάκριση για το Hyundai Ioniq 6 στα βραβεία iF Design

To IONIQ 6 βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου, στην κατηγορία Product Design

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Σάρωσε 19 βραβεία η Hyundai, στα iF Design Awards 2023, με πρώτο και καλύτερο το Χρυσό Βραβείο για το νέο, ηλεκτρικό IONIQ 6! To IONIQ 6 βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου, στην κατηγορία Product Design.

Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός του αντανακλά τη δέσμευση της Hyundai για την παραγωγή μοντέλων υψηλής τεχνολογίας, πάντα με τον άνθρωπο στο επίκεντρο και την εξοικονόμηση ενέργειας με ευθύνη στο περιβάλλον. Αυτή η βράβευση έρχεται μετά από μια σειρά άλλων βραβεύσεων που προηγήθηκαν, από τη μέρα που κυκλοφόρησε στους δρόμους της Ευρώπης. Μεταξύ τους τα βραβεία World Car of the Year, World Electric Vehicle και World Car Design of the Year, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Σε ανακοίνωση της, η κριτική επιτροπή των iF Design Awards αναφέρει τα εξής: “Μια φρέσκια και μοναδική, εξωτερική αισθητική με διακριτικές λεπτομέρειες, ντύνουν ένα σοβαρό και άνετο σαλόνι. Η όλη σχεδιαστική του ταυτότητα βασίζεται στη βαθιά δέσμευση της Hyundai για άνεση, στυλ, αποτελεσματικότητα και περιβαλλοντική υπευθυνότητα”. Η κριτική επιτροπή εκτίμησε επίσης τον τρόπο με τον οποίο το ηλεκτρικό IONIQ 6 έρχεται να συνδεθεί με τον καθημερινό τρόπο ζωής των αγοραστών.

Η σχεδιαστική γλώσσα που χρησιμοποίησε η HYUNDAI, πέρα από τη συνηθισμένη πρακτική που ακολουθείται στα αυτοκίνητα, προβάλλει την πιθανότητα διαδραστικής χρήσης μέσα και έξω από το αυτοκίνητο. “Είμαστε περήφανοι και μας τιμά ιδιαίτερα η αναγνώριση ως εταιρεία παραγωγής μοντέλων που συνάδουν με τον τρόπο ζωής τον αγοραστών και που δημιουργούν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς μεταξύ ανθρώπων και αυτοκινήτων, προσδίδοντας περισσότερη αξία στην αγορά τους”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής του Τμήματος Σχεδιασμού της HYUNDAI.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση