ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μέχρι το 2025 η πρώτη πλήρως ηλεκτρική Ferrari!

Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τη στρατηγική μας για την ηλεκτροκίνηση με πολύ πειθαρχημένο τρόπο, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου και Διευθύνων Συμβούλου της Ferrari, John Elkann, μέχρι το 2025 η εταιρεία θα έχει κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: «Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τη στρατηγική μας για την ηλεκτροκίνηση με πολύ πειθαρχημένο τρόπο. Η ερμηνεία μας και η εφαρμογή αυτών των τεχνολογιών τόσο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό όσο και στα αυτοκίνητα παραγωγής είναι μια τεράστια ευκαιρία να φέρουμε τη μοναδικότητα και το πάθος της Ferrari στις νέες γενιές. Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι για την πρώτη μας ηλεκτρική Ferrari που σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε το 2025 και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι ό, τι εσείς ονειρεύεστε.».

Μπορεί να κυκλοφόρησαν πολλές φήμες γύρω από το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Ferrari αλλά είναι κοντά στην λογική πως οι Ιταλοί πιθανόν να ποντάρουν σε ένα πιο «προσιτό» και εμπορικό μοντέλο, όπως θα είναι η Ferrari Purosangue SUV. Παρόλα αυτά δεν θα ξαφνιαστούμε αν η Ferrari θελήσει να βάλει σε παραγωγή και μια πλήρως ηλεκτρική SF90! Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώην αφεντικό της εταιρείας, Louis Camilleri, δήλωσε παλαιότερα πως η Ferrari «πιθανόν να μην παράγει ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα ποτέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση