ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Μήνας Αυτοκίνησης Unicars» με ιστορικές προσφορές

Φέτος, με το «Μήνα Αυτοκίνησης Unicars» η εταιρεία γιορτάζει τα 75 χρόνια (1946) επιτυχημένης παρουσίας της στο χώρο της αυτοκίνησης στην Κύπρο.

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΥΤΖΙΗΣ

Ιούνιος και η Unicars, πιστή στο ετήσιο πλέον ραντεβού με τους καταναλωτές, ξεκίνησε το «Μήνα Αυτοκίνησης Unicars»! Η περσινή επιτυχία και αποδοχή από το αγοραστικό κοινό ώθησε φέτος την εταιρεία να εξελίξει ακόμα περισσότερο τον «Μήνα Αυτοκίνησης Unicars» προσθέτοντας σημαντικά στοιχεία που θα τον κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό και δυναμικό.

Φέτος, με το «Μήνα Αυτοκίνησης Unicars» η εταιρεία γιορτάζει τα 75 χρόνια (1946) επιτυχημένης παρουσίας της στο χώρο της αυτοκίνησης στην Κύπρο. Με αφορμή αυτή την επέτειο, και θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό για την εμπιστοσύνη που της έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε τιμές…ιστορικές!

Η σημαντικότερη διαφοροποίηση σε σχέση με πέρυσι είναι ότι δημιουργήθηκε μία πρόσθετη εφαρμογή μέσα στην πλατφόρμα UNICARS 4ALL στην οποία θα οδηγούνται όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.unicars.com. Στην εφαρμογή αυτή ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να δει όλα τα διαθέσιμα προς πώληση αυτοκίνητα από τις μάρκες Volkswagen, Audi, Seat & Skoda και να τα επιλέξει βάση κριτηρίων. Είτε με βάση το μοντέλο είτε με το εύρος της τιμής που προτιμά. Επιλέγοντας το μοντέλο της αρεσκείας του, συμπληρώνει μία φόρμα ενδιαφέροντος προκειμένου να λάβει την τελική προσφορά.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση