ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

O Όμιλος BMW υπερδιπλασιάζει τις πωλήσεις των ηλεκτρικών της οχημάτων

Τους πρώτους τρεις μήνες της χρονιάς, η εταιρεία διέθεσε συνολικά 596.907 οχήματα BMW, MINI και Rolls-Royce

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Ο Όμιλος BMW κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τις πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων BMW και MINI σε όλο τον κόσμο το πρώτο τρίμηνο του 2022, συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι (+149,2%). Τους πρώτους τρεις μήνες της χρονιάς, η εταιρεία διέθεσε συνολικά 596.907 οχήματα BMW, MINI και Rolls-Royce.

Μετά από ένα ισχυρό ξεκίνημα της χρονιάς, σε ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον, οι συνδυασμένες επιπτώσεις της γεωπολιτικής κατάστασης στην Ανατολική Ευρώπη και τα lockdowns λόγω Covid στην Κίνα, επισκίασαν την επιχειρηματική ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Παρόλα αυτά, συνολικά, η εταιρεία απορρόφησε σε ικανοποιητικό βαθμό αυτές τις επιπτώσεις.

Η BMW είχε επίσης μία καλή απόδοση το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, χάρη στη φρέσκια και καινοτόμα προϊοντική γκάμα της. Το υψηλό ενδιαφέρον των πελατών επιβεβαίωσαν οι πωλήσεις μισού εκατομμυρίου και πλέον οχημάτων (519.796 μονάδες) σε όλο τον κόσμο. Η BMW Σειρά 4, που συνδυάζει την χαρακτηριστική οδηγική απόλαυση της μάρκας με τη σπορ κομψότητα, πέτυχε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα: Οι πωλήσεις του πρώτου τριμήνου σχεδόν διπλασιάστηκαν από πέρσι, φτάνοντας τις 27.704 μονάδες.

MINI Cooper SE - char pilakoutas - MINI cyprus - electric cars

O Όμιλος BMW κατάφερε για μία ακόμα φορά να υπερδιπλασιάσει τις πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων του το πρώτο τρίμηνο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με συνολικές παραδόσεις 35.289 αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων BMW και MINI στους πελάτες (+149,2%).

Η μάρκα MINI παρέδωσε συνολικά 75.487 οχήματα το πρώτο τρίμηνο – ελαφρώς υψηλότερο (+1,1%) από τον συγκριτικά υψηλό αριθμό της προηγούμενης χρονιάς. Τους πρώτους τρεις μήνες του 2022, 8.925 αμιγώς ηλεκτρικά Cooper SE* παραδόθηκαν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η MINI είναι ήδη πλήρως επικεντρωμένη σε ένα αποκλειστικά ηλεκτρικό μέλλον.

BMW i RANGE

Με παραδόσεις 1.624 αυτοκινήτων σε πελάτες τους πρώτους τρεις μήνες της χρονιάς (+17,7%), η Rolls-Royce Motor Cars πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα πωλήσεων πρώτου τριμήνου της μάρκας στην 117χρονη ιστορία της.

Τέλος, το πρώτο τρίμηνο, η BMW Motorrad αύξησε τις πωλήσεις της κατά 11,3% φτάνοντας τις 47.403 μονάδες – το καλύτερο αποτέλεσμα πωλήσεων πρώτου τριμήνου όλων των εποχών. Αυτή η απόδοση επιβεβαιώνει την επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης της BMW Motorrad.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση