ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παρουσιάστηκε το Mustang Mach-E

Ο παγκόσμιος θρύλος της αυτοκινητοβιομηχανίας, το Ford Mustang, έρχεται με το Mach-E, για να κατακτήσει και την κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Το Ford Mustang είναι ένα σπορ αυτοκίνητο που παράγεται από την αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία Ford από τις 9 Μαρτίου 1964 έως και σήμερα και το Mustang Mach-E φέρνει τα πάνω κάτω στην ηλεκτρική εποχή του αυτοκινήτου με ένα μοντέλο σταθμό στα ηλεκτρικά-SUV.

Το Mustang Mach-E αρχίζει με την έκδοση RWD, με αυτονομία 440 km και συνεχίζεται με την έκδοση της μεγάλης μπαταρίας με αυτονομία 610 km.


Η σειρά του Mustang Mach-E συνεχίζετε με τις δυο τετρακίνητες εκδόσεις όπου μετά καταλήγουμε στην απόλυτη κορυφή της γκάμας, την τετρακίνητη Mach-E GT με περισσότερες δυναμικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και πιο εκρηκτικό χαρακτήρα σε όλα τα επίπεδα. Με ισχύ 487 PS και ροπή 860 Nm αναπτύσσει από στάση τα 100 km/h σε μόλις 3,7”.

Το Mach-E διακρίνεται όμως και για το ανεπτυγμένο τεχνολογικό υπόβαθρό του κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό από την εικόνα στο premium και ευρύχωρο εσωτερικό χώρο του.

Η κορυφαία εμπειρία συμβίωσης που προσφέρει το Mustang Mach-E συμπληρώνεται από την εφαρμογή Ford Pass. Μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που προσφέρει πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου μέσω smartphone από μακριά.

Το νέο Mustang Mach-E βρίσκεται είδη στους εκθεσιακούς χώρους της Michaels Automotive φιλοδοξώντας ‘όπως και στην Ευρώπη να κατακτήσει και τους δρόμους της Κύπρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση

Η εταιρεία προχώρησε σε αξιοσημείωτες επενδύσεις με τρεις λύσεις υψηλού επιπέδου για χαμηλότερη συγκέντρωση ρύπων στα αστικά ...
Προωθητική Ενέργεια
 |  ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ