ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Σωτήρη Κοντιζά

Ο γνωστός σεφ μιλά για τη σχέση του με συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Ο γνωστός σεφ Σωτήρης Κοντιζάς εξομολογείται τη σχέση που τον συνδέει με συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Mazda.

Η σχέση του απαιτητικού κριτή του Master Chef με την αντισυμβατική Ιαπωνική Mazda ξεκινά από πολύ παλιά. Με πατέρα Έλληνα και μητέρα Γιαπωνέζα μεγαλώνει ανάμεσα σε Αθήνα και Τόκυο, με το πάθος και την αδιάκοπη παρουσία αυτοκινήτων Mazda στην οικογένεια. Συνδεδεμένα με τις παιδικές του αναμνήσεις, τα μοντέλα Mazda 121, Mazda 626 και Xedos 6, είναι εκείνα που τον οδήγησαν στη μεγάλη του αγάπη για την ιαπωνική εταιρεία.

Οι βασικές αξίες της Mazda όπως ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός Kodo και η αναζήτηση της τελειότητας που επιτυγχάνουν οι δεξιοτέχνες Takumi, ταυτίζονται με τη δική του στάση ζωής, καθώς επιζητά τη διαρκή βελτίωση και την υπέρβαση. Έτσι, δημιουργείται μια αυθεντική σχέση βασισμένη στο απόλυτο ταίριασμα της φιλοσοφίας Mazda με τον αντισυμβατικό σεφ.

Πίσω από το τιμόνι ενός MX-5, το θρυλικό μοντέλο της Mazda που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, o Κοντιζάς βιώνει αυτό που η μάρκα διαχρονικά πρεσβεύει: Jinba Ittai, ή αλλιώς την εναρμονισμένη και απόλυτη σύνδεση του οδηγού με το αυτοκίνητο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση