ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρώτη παρουσίαση στην Κύπρο για τα Dacia Sandero & Dacia Sandero Stepway

Η Dacia αποτελεί την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη, με παγκόσμια ισχυρή και δυναμική παρουσία.

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Ο Όμιλος Πηλακούτα, σε ειδική εκδήλωση στο χώρο Showcase, παρουσίασε τα εντελώς νέα μοντέλα της Dacia, Sandero & Sandero Stepway. Η Dacia αποτελεί την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη, με παγκόσμια ισχυρή και δυναμική παρουσία. Προσηλωμένη στις αξίες της μάρκας, την απλότητα και την αξιοπιστία, κατασκευάζει αυτοκίνητα εξελιγμένης τεχνολογίας, με νέα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, σύγχρονη αισθητική και πρακτική φιλοσοφία χρήσης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Στάλω Πηλακούτα, Head of Business Transformation του Ομίλου Πηλακούτα, το κοινό της Κύπρου έχει τώρα στη διάθεσή του τα δύο αυτά μοντέλα με ποικιλία χαρακτηριστικών, κινητήρων και εξοπλισμού. Είναι αυτοκίνητα που η μοναδική σχέση αξίας προς τιμή, αλλάζει τα δεδομένα!

 

Το Νέο SANDERO, είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη αστικών μετακινήσεων. Αναδύει αίσθηση στιβαρότητας με έμφαση στην ευελιξία και στην οικονομία, ενώ οι νέες σχεδιαστικές γραμμές τονίζουν την προσωπικότητά του.

Το Νέο SANDERO STEPWAY, αποτελεί το λειτουργικό compact crossover της γκάμας της DACIA. Η εσωτερική και εξωτερική του σχεδίαση τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Είναι ένα αυτοκίνητο ‘πολυεργαλείο’ που πάει παντού με άνεση και ασφάλεια.

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει και τις δύο εκδοχές του μοντέλου με επιλογή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ οι τιμές αγοράς αρχίζουν από €12.900 για το Dacia Sandero και €16.900 για το Dacia Sandero Stepway, αυτόματο και με πλούσιο εξοπλισμό. Είναι αυτοκίνητα που προσφέρουν «τόσα πολλά με τόσα λίγα!»

Και όλα αυτά συνοδεύονται από το κορυφαίο service, την τεχνογνωσία, το κύρος και την εγγύηση του Ομίλου Πηλακούτα. Για να νοιώθετε σιγουριά κάθε στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ολότελα νέα Dacia Sandero & Dacia Sandero Stepway επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου pilakoutasgroup.com.cy και την ιστοσελίδα της Dacia.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση