ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θρίαμβος της Hyundai με 1η και 2η θέση στο Ράλι Ιαπωνίας WRC

Οι Thierry Neuville και Martijn Wydaeghe τερμάτισαν στην πρώτη θέση

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Στον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC, στο Ράλι Ιαπωνίας, η Hyundai θριάμβευσε ανεβαίνοντας στα δύο ψηλότερα σκαλοπάτια του βάθρου των νικητών!

Οι Thierry Neuville και Martijn Wydaeghe τερμάτισαν στην πρώτη θέση, κερδίζοντας και τις βροχερές καιρικές συνθήκες στις δύο τελευταίες διαδρομές της Κυριακής. Το δεύτερο πλήρωμα της Hyundai, Ott Tänak και Martin Järveoja ακολούθησαν τους νικητές και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση. “Νοιώθω υπέροχα”, δήλωσε ο Thierry Neuville. “Δεν ήταν εύκολος αγώνας ή εύκολη χρονιά γενικά, αλλά το να κλείνεις τη σεζόν με νίκη είναι πραγματικά καταπληκτικό. Οι συνεργάτες μας για θέματα καιρικών συνθηκών έκαναν εξαιρετική δουλειά γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε”, συνέχισε.

Πράγματι, το μεγάλο ερώτημα την Κυριακή ήταν το κατά πόσο θα έβρεχε στις πέντε διαδρομές, αφού οι μετεωρολόγοι δεν έδιναν σαφή απάντηση. Ο Neuville αποφάσισε να συμπεριλάβει και ελαστικά για τη βροχή πριν το ξεκίνημα της 15ης ειδικής διαδρομής. Η βροχή ήρθε στις δύο τελευταίες διαδρομές δικαιώνοντας τον Neuville για την επιλογή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση

Η εταιρεία προχώρησε σε αξιοσημείωτες επενδύσεις με τρεις λύσεις υψηλού επιπέδου για χαμηλότερη συγκέντρωση ρύπων στα αστικά ...
Προωθητική Ενέργεια
 |  ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ