ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Ford Kuga είναι και πάλι το best-selling PHEV της Ευρώπης

Aύξηση παραδόσεών κατά 20% σε ετήσια βάση

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Το ηλεκτροκίνητο SUV της Ford αναδείχθηκε ως το plug-in υβριδικό (PHEV) με τις περισσότερες πωλήσεις το 2022 σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές για δεύτερη συνεχή χρονιά, σημειώνοντας αύξηση των παραδόσεών του κατά 20% σε ετήσια βάση.

Το έξυπνο σύστημα μετάδοσης κίνησης του Kuga Plug-In Hybrid έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευελιξία στους πελάτες, με αμιγώς ηλεκτρική συνολική αυτονομία 57-67 km βάσει του πρωτοκόλλου WLTP 3 και κατανάλωση ενέργειας από 14,4-15,9 kWh/100 km κατά WLTP, το οποίο επιτρέπει πολλές μετακινήσεις με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

Εκτός από οικονομία και απαράμιλλες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες, το Kuga Plug-in Hybrid προσφέρει ακόμα πιο διαισθητικά χαρακτηριστικά, όπως το μόντεμ FordPass Connect, το οποίο διατηρεί το αυτοκίνητο συνδεδεμένο και βοηθά στην καλύτερη διαχείρισή του μέσα από την εφαρμογή FordPass διαθέτοντας μία σειρά λειτουργιών που αναβαθμίζουν την οδηγική άνεση.

Η γκάμα του Kuga ενισχύθηκε πέρυσι με το Kuga ST-Line X Black Package, δίνοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να προσθέσουν μοναδικά στοιχεία εξωτερικής σχεδίασης ενώ όλα τα μοντέλα Kuga μπορούν επίσης από πέρυσι να παραγγέλλονται με ειδικά αναπαυτικά καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό με την ονομασία Comfort Seat, τα οποία είναι ρυθμιζόμενα σε 18 κατευθύνσεις και εγκεκριμένα από τον κορυφαίο οργανισμό για την υγεία της σπονδυλικής στήλης Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR), – Καμπάνια για πιο υγιή πλάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση