ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Kia Sportage είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ελλάδα

H κατάταξη της τελικής δεκάδας

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Το Kia Sportage αναδείχθηκε «Αυτοκίνητο του 2023», κυριαρχώντας στην τελική ψηφοφορία των 25 δημοσιογράφων-μελών του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα».

Το νέο SUV της Kia έλαβε συνολικά 399 βαθμούς, αποκτώντας ένα σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων εννέα νέων μοντέλων που παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα κατά το 2022 και είχαν επιλεγεί για την τελική φάση της διαδικασίας. Εξίσου σημαντικό ήταν το γεγονός ότι από τους 25 δημοσιογράφους – μέλη του Θεσμού οι 20 το ανέδειξαν στην 1η θέση της προτίμησής τους.

Πιο συγκεκριμένα, η κατάταξη της τελικής δεκάδας είναι η εξής:

Μοντέλο – Βαθμοί:

Kia Sportage – 399
Opel Astra – 276
BMW X1 – 258
Peugeot 308 – 258
DS 4 – 239
Toyota Yaris Cross – 226
Dacia Jogger – 218
Alfa Romeo Tonale – 214
Hyundai Ioniq 5 – 211
Skoda Fabia – 201

Το Sportage εντυπωσίασε τους κριτές με τον συνδυασμό καινοτομιών αιχμής και τα χαρακτηριστικά που αφορούν στην ασφάλεια, την τεχνολογία, την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας, την απολαυστική οδηγική εμπειρία, την άνεση, την κομψή και μοντέρνα σχεδίαση, τη συνδεσιμότητα και το χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Το Kia Sportage αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της Kia σε όλη την Ευρώπη και έχει ήδη αναδειχθεί «Women’s World Car of the Year 2022» στην κατηγορία «Καλύτερο Οικογενειακό SUV» («Best Family SUV») από μια κριτική επιτροπή 56 γυναικών δημοσιογράφων του Ειδικού τύπου από 40 χώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση