ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το πρωτοποριακό σύστημα πλοήγησης της Jaguar / Land Rover

H πρώτη εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων που ενσωματώνει την παγκόσμια τεχνολογία εντοπισμού what3words

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η Jaguar Land Rover προσφέρει στους πελάτες ακριβή πλοήγηση ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες, καθιστώντας την πρώτη εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων που ενσωματώνει την παγκόσμια τεχνολογία εντοπισμού what3words. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και σε οχήματα που βρίσκονται ήδη στο δρόμο μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού over-the-air (SOTA).

Το what3words έχει χωρίσει την υδρόγειο σε ένα πλέγμα τετράγωνων διαστάσεων 3m x 3m και έδωσε στο κάθε ένα έναν μοναδικό συνδυασμό τριών λέξεων. Μέσω της τεχνολογίας ‘always-on’, η οποία λειτουργεί χωρίς την ανάγκη σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, νέοι και υπάρχοντες πελάτες θα μπορούν να δέχονται οδηγίες προς οποιαδήποτε ακριβή τοποθεσία στον κόσμο χρησιμοποιώντας μόνο τρεις λέξεις.

Η κίνηση αυτή είναι μέρος της τελευταίας αναβάθμισης SOTA που προσφέρεται φέτος στους πελάτες της. Και αυτό ακολουθεί την προηγούμενη ενημέρωση που έδωσε, σε περισσότερους από 200.000 κατόχους Jaguar και Land Rover, πρόσβαση στο Amazon Alexa.

Συνολικά, η Jaguar Land Rover έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια ενημερώσεις σε οχήματα και περισσότερες από τρία εκατομμύρια ενημερώσεις μονάδας ελέγχου κινητήρα ως μέρος της συνδεδεμένης ικανότητάς της να προσφέρει σύγχρονες λύσεις στους πελάτες.

Μόλις ενημερωθεί, το σύστημα επιτρέπει στους πελάτες να εισάγουν τις διευθύνσεις what3words απευθείας στη γραμμή πλοήγησης του συστήματος Infotainment Pivi Pro. Η ενσωμάτωση έχει παραδοθεί από την HERE Technologies, τον συνεργάτη πλοήγησης της Jaguar Land Rover τα τελευταία 25 χρόνια. Οι ολοκληρωμένες, συνδεδεμένες υπηρεσίες οδήγησης του HERE περιλαμβάνουν καθοδήγηση στροφή προς στροφή, κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο και στάθμευση εντός και εκτός δρόμου που επιτρέπουν μια εξατομικευμένη εμπειρία, καθοδηγώντας διαισθητικά τους οδηγούς σε ολόκληρο το ταξίδι τους. Το ενσωματωμένο what3words είναι διαθέσιμο σε όλα τα νέα και υπάρχοντα οχήματα Jaguar και Land Rover που διαθέτουν το προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση

Η εταιρεία προχώρησε σε αξιοσημείωτες επενδύσεις με τρεις λύσεις υψηλού επιπέδου για χαμηλότερη συγκέντρωση ρύπων στα αστικά ...
Προωθητική Ενέργεια
 |  ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ