ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τριπλός θρίαμβος του Hyundai IONIQ 5

Το IONIQ 5 ξεχώρισε μεταξύ άλλων 27 υποψηφίων μοντέλων του 2021

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Hyundai IONIQ 5 θριάμβευσε στα βραβεία του Σαλονιού Αυτοκινήτου Νέας Υόρκης, κερδίζοντας και τις τρεις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιο. Σε ειδική τελετή, στη Νέα Υόρκη, το IONIQ 5 αξιολογήθηκε από κριτική επιτροπή που αποτελείται από 102 δημοσιογράφους από 33 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το IONIQ 5 ξεχώρισε μεταξύ άλλων 27 υποψηφίων μοντέλων του 2021, αφού ήταν η ξεκάθαρη επιλογή της επιτροπής. Σε πλατφόρμα Electric-Global Modular Platform (E-GMP) απόδοσης 800-V, γρήγορης φόρτισης 10 με 80% σε μόλις 18 λεπτά, το IONIQ 5 φιλοξενεί τους επιβάτες σ’ ένα πολυτελές και ευρύχωρο σαλόνι.

“Είναι μεγάλη μας τιμή η βράβευση και στις τρεις κατηγορίες. Είναι αναγνώριση του ταλέντου και της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας. Όραμά μας είναι η συμβολή στην πρόοδο της ανθρωπότητας και η αναγνώριση αυτή, μαζί με όσες προηγήθηκαν, θα βοηθήσουν να το κάνουμε πραγματικότητα”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai Motor Company.

Για τον τίτλο World Car of the Year, η επιτροπή επέλεξε στον τελικό τρία μεταξύ 28 υποψηφίων αυτοκινήτων και στη συνέχεια τον νικητή. Για τον τίτλο World Electric Vehicle of the Year, η επιτροπή επέλεξε το IONIQ 5 μεταξύ 11 υποψηφίων και τριών στον τελικό γύρο. Για το World Car Design of the Year, οι έξι ειδικοί από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, επέλεξαν το IONIQ 5 μεταξύ όλων των υποψηφίων που συμμετείχαν στις άλλες πέντε κατηγορίες.

“Είμαστε περήφανοι για τον πιο σημαντικό, παγκόσμιο θεσμό βράβευσης αυτοκινήτων του κόσμου”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Σαλονιού Αυτοκινήτου Νέας Υόρκης. “Με μεγάλη ευχαρίστηση υποδεχθήκαμε τους υποψηφίους, μετά από δύο χρόνια δύσκολα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Συγχαρητήρια σε όλους”, ολοκλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση