ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αποκλειστικά στο Digital Agenda - Η ιστορία για το πως η φωνή του Steve Jobs έντυσε την καμπάνια «Think Different»

Η εμβληματική φωνή του Steve Jobs ακούστηκε σε βίντεο που παρουσιάστηκε στο 5ο Digital Agenda Cyprus, στα πλαίσια της καμπάνιας «Think Different»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για πρώτη φορά η εμβληματική φωνή του Steve Jobs ακούστηκε σε βίντεο της καμπάνιας «Think Different»που παρουσιάστηκε στο 5ο Digital Agenda Cyprus. Την παρουσίαση του βίντεο έκανε ο Ken Segall, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της διαφήμισης του 21ου αιώνα, ανοίγοντας στους παρευρισκόμενους την πόρτα στα άδυτα της Apple. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του μετέφερε τα βιώματα της συνεργασίας του με τον Steve Jobs, αποκάλυψε τις διαδικασίες ονοματολογίας των iMac, iPhone και iPad και εμβάθυνε στην πολυπλοκότητα της εταιρικής και επικοινωνιακής απλότητας (simplicity).

Στο βίντεο εμφανίστηκαν εμβληματικές προσωπικότητες όπως, μεταξύ άλλων, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο Μπομπ Ντίλαν, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ο Τζον Λένον, η Γιόκο Ονο, ο Πάμπλο Πικάσο και ο Μαχάτμα Γκάντι. Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αρχικά ο Steve Jobs δεν ήθελε να κάνει την ηχογράφηση για το βίντεο καθώς δεν ήθελε το βίντεο να είναι για τον εαυτό του, αλλά για την εταιρεία του, την Apple. Ωστόσο άλλαξε γνώμη, είπε στον Ken Segall «έχεις μια ευκαιρία να το κάνεις» και έτσι έγινε. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

Για τον διαγωνισμό, τις εξελίξεις και προκλήσεις για την Κύπρο, μιλά στην «Κ» ο τέως υφυπουργός Καινοτομίας Κυριάκος Κόκκινος ...
Του Παύλου Νεοφύτου
 |  ΝΕΑ
Για τον διαγωνισμό, τις εξελίξεις και προκλήσεις για την Κύπρο μιλά στην «Κ» ο τέως υφυπουργός Καινοτομίας, Κυριάκος Κόκκινος ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΝΕΑ