ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Samsung: Απενεργοποιήστε τα Note 7 σας, κάτι δεν πάει καλά ξανά!

Ολοένα πληθαίνουν τα νέα κρούσματα ανάφλεξης της νέας συσκευής

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η Samsung έχει εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους πελάτες της κατόχους του Galaxy Note 7 να κλείσουν τα έξυπνά τους κινητά μιας και ολοένα πληθαίνουν τα νέα κρούσματα ανάφλεξης της νέας «ασφαλούς» σύμφωνα με τις προηγούμενες δηλώσεις της εταιρείας συσκευής.

Η Samsung ανακάλεσε τον Σεπτέμβριο 2.5 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα μετά από παράπονα και αναφορές των πελατών της ότι οι συσκευές δεν ήταν ασφαλείς και έπαιρναν φωτιά.

Ένας άνδρας στο Κεντάκι ανέφερε ότι όταν ξύπνησε στο δωμάτιό του υπήρχαν καπνοί από το κινητό του το οποίο είχε προηγουμένως αντικαταστήσει από την εταιρεία. Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό μια πτήση στις ΗΠΑ εκκενώθηκε μετά από την αναφερόμενη ανάφλεξη ενός κινητού τηλεφώνου Samsung 7.

Η εταιρία Samsung Electronics Co Ltd είναι πιθανό να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πωλήσεων του “έξυπνου” κινητού Galaxy Note 7, μετά την αναστολή της παραγωγής και πωλήσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Hankyoreh” στη Νότια Κορέα.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η Samsung είναι πιθανό να προσπαθήσει ν' αποκαταστήσει τις οικονομικές απώλειες από το Note 7, μέσω ενίσχυσης της εμπορικής προώθησης των μοντέλων Galaxy S7, αλλά και του Note 5, το οποίο ήταν ο προκάτοχος του Note 7, για το 2015.

Οι πελάτες μας παραμένουν προτεραιότητά μας και γι’ αυτό θα ζητήσουμε από όλους τους αντιπροσώπους της εταιρείας και όλους τους συνεργάτες μας να σταματήσουν την πώληση του Galaxy Note 7, όσο διενεργείται η νέα έρευνα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση

X