ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κορυφαία εμπειρία ενημέρωσης με την εφαρμογή της Καθημερινής Κύπρου

Μεγιστοποιείστε την εμπειρία ενημέρωσης με την πρωτοποριακή εφαρμογή της Καθημερινής Κύπρου για iphone και android

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνεχής ενημέρωση, εξατομικευμένη εμπειρία ανάγνωσης, επιλογή ειδοποιήσεων με βάση τον αριθμό, οδηγός διασκέδασης και φαρμακείων με βάση την θέση σας, αλλά και προαιρετική υπηρεσία συνδρομής στην έντυπη έκδοση.

Η εφαρμογή της Καθημερινής είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης (machine learning), αναγνωρίζει τα ενδιαφέροντα του χρήστη και διαμορφώνει καθημερινά το δικό του πρωτοσέλιδο.

Επιπλέον, ο πλήρης ανασχεδιασμός της εφαρμογής αναδεικνύει το πλούσιο περιεχόμενο της «K», προσαρμοσμένο στις μεγάλες οθόνες των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων.

 

 

Είναι η πρώτη ειδησεογραφική εφαρμογή στην Κύπρο με δυνατότητα διανομής βίντεο διαφήμισης και είναι εξ ολόκληρου κτισμένη «native» για κινητά ios και android, σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν web viewing.

Τέλος, στη νέα εφαρμογή της «K» έχει ενσωματωθεί οδηγός εστιατορίων και οδηγός φαρμακείων με χρήση gealocation.

 

 

Νέες πρωτοποριακές χρήσεις περιλαμβάνει και η νέα υπηρεσία ειδοποιήσεων της «Κ» όπου ΕΣΥ αποφασίζεις πόσες ειδοποιήσεις και ποιού ύφους θέλεις να λαμβάνεις. 

Υπενθυμίζεται πως η εφαρμογή ios της Καθημερινής Κύπρου είναι η πρώτη ειδησεογραφική εφαρμογή που κυκλοφόρησε με τη δημιουργία του πρώτου κινητού iphone το 2009 και ήταν η πρώτη στον ελληνικό χώρο που χρησιμοποίησε τις ειδοποιήσεις (push notifications) για την άμεση ενημέρωση των αναγνωστών της.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και ερωτήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με developer@sppmedia.com 

Κατεβάστε το νέο app της Καθημερινής Κύπρου για iOS ΕΔΩ και για adroid απο ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση