ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Apple απέσυρε τα iPhone 12 Pro και iPhone XR

Σημειώθηκαν πτώσεις τιμής στα υπόλοιπα μοντέλα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Όπως κάθε χρονιά, με την αποκάλυψη των νέων iPhone, κάποια παλαιότερα μοντέλα αποσύρονται από την αγορά. Φέτος, με τα νέα iPhone 13, έχουμε την απόσυρση των iPhone 12 Pro και 12 Pro Max, τα οποία δεν μπορεί πλέον να τα βρει κάποιος στο site της Apple, παρά το γεγονός πως κυκλοφορούν στην αγορά για λιγότερο από ένα χρόνο.

Φυσικά τα τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα στα υπόλοιπα καταστήματα λιανικής όσο διαρκούν τα αποθέματα, αλλά η στρατηγική της Apple είναι να οδηγεί αυτούς που θέλουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Apple μόνο στη φετινή επιλογή και να μην υπάρχει μείωση τιμής στα περσινά κορυφαία μοντέλα.

Ένα ακόμα τηλέφωνο που αποσύρεται από το site της Apple είναι το iPhone XR, το οποίο παρουσιάστηκε το 2018 ως μία φθηνότερη εκδοχή του iPhone XS. Ήταν διαθέσιμο στα $499, αλλά τώρα που το iPhone 11 έπεσε $100 για να φτάσει στο ίδιο επίπεδο τιμής. δεν έχει νόημα ύπαρξης το XR.

Τα iPhone 12 και 12 mini έχουν επίσης πτώση τιμής $100 στα $699 και $599 αντίστοιχα, ενώ το iPhone SE συνεχίζει να κυκλοφορεί στην ίδια τιμή των $399.

Πηγή: Unboxholics

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση