ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

3+1 κατάλληλα σημεία για να τοποθετήσεις τους καθρέφτες στο σπίτι σου

Για μία πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα

must.com.cy

Ένας καθρέφτης είναι απαραίτητος σε κάθε σπίτι, καθώς εκτός από χρήσιμος και αναγκαίος είναι και ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο.

Ο καθρέφτης κάνει τον χώρο στον οποίο θα τοποθετηθεί να φαίνεται πιο μεγάλος και φωτεινός ενώ λέει πολλά για το στυλ και ύφος όλου του σπιτιού. Είναι ένα αντικείμενο από την φύση του εντυπωσιακό και με το κατάλληλο στυλ κορνίζας που δένει με την γύρω διακόσμηση μπορεί να απογειώσει το στυλ του καθιστικού. Με μοντέρνο design, μίνιμαλ, ή περίτεχνος και πομπώδης, τόσα πολλά διαφορετικά είδη, όμως το σίγουρο είναι οτι πρωταγωνιστεί σε κάθε χώρο και χαρίζει ενδιαφέρον. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις την σωστή θέση που θα τον κρεμάσεις. Όπου κι αν επιλέξεις να τον τοποθετήσεις βεβαιώσου πως αυτό που βρίσκεται ακριβώς απέναντι δείχνει όμορφο και πως η αντανάκλαση δεν μπερδεύει το μάτι, και δεν δημιουργεί “φλυαρία’ στο δωμάτιο.Οι επιλογές είναι πολλές, όμως με αυτά τα μυστικά, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να κρεμάσεις έναν καθρέφτη θα το κάνεις σαν επαγγελματίας διακοσμητής.

1. Στο μπάνιο

Όταν μιλάμε για καθρέφτη το πρώτο μέρος που σκεφτόμαστε είναι πάνω από τον νιπτήρα στο μπάνιο και όχι άδικα αφού είναι απαραίτητος για την καθημερινή μας υγιεινή και περιποίηση. Επιλέξτε έναν με επιπλέον μικρό μεγεθυντικό καθρέφτη, ενώ αν το μπάνιο σας είναι μικρό τοποθετήστε έναν ακόμα πάνω από την μπανιέρα. Μπορεί να θολώνει από τους υδρατμούς όμως θα κάνει το μπάνιο να μοιάζει μεγαλύτερο.

2. Στο υπνοδωμάτιο

Στο υπνοδωμάτιο χρειάζεστε έναν ολόσωμο καθρέφτη, ιδανικά μπροστά από την πόρτα ή εσωτερικά στο φύλλο της ντουλάπας. Αποφύγετε να τον κρεμάσετε απέναντι από το κρεβάτι ή ανοίγματα όπως πόρτες παράθυρα.

3. Πάνω από το γραφείο

Αν το γραφείο σας είναι στραμμένο προς τον τοίχο, ένα καθρέφτης σε εκείνο το σημείο, δίνει στυλ και σας κάνει πιο δημιουργικούς.

4. Στην είσοδο

Απαραίτητος και στην είσοδο του σπιτιού, όταν θέλετε να ρίξετε μια τελευταία ματιά στην εμφάνιση σας φεύγοντας και να διορθώσετε τυχόν ατέλειες. Προσοχή όμως, αποφύγετε να τον τοποθετήσετε στον τοίχο απέναντι από την εξώπορτα γιατί δημιουργεί άσχημη αίσθηση στον επισκέπτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση