ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Ανοιξιάτικη Γιορτή» Ιδρύματος Αγίου Στεφάνου

Η όλη εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στους κήπους του Ιδρύματος όπου θα στηθεί μια υπέροχη γιορτή για να χαρούν μικροί και μεγάλοι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου 2022 το ίδρυμα Άγιος Στέφανος διοργανώνει με πολλή χαρά την εκδήλωση «Ανοιξιάτικη Γιορτή» υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κας Άντρης Αναστασιάδη. Η όλη εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στους κήπους του Ιδρύματος όπου θα στηθεί μια υπέροχη γιορτή για να χαρούν μικροί και μεγάλοι.

Η «Ανοιξιάτικη Γιορτή» περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες για να διασκεδάσουν τα παιδιά, χορευτικές παραστάσεις, αγορά με χειροτεχνίες, έργα τέχνης, street food, πολιτιστικές ομάδες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το Ίδρυμα Άγιος Στέφανος εξειδικεύεται στον τομέα παροχή και φροντίδας «Ατόμων με Νοητική Αναπηρία» από το 1960 στην Λεμεσό. Αποτελεί μια πρότυπη οργανωμένη δομή, με 70 εργαζόμενους, 45 ενοίκους και λειτουργεί ως:

• Οικοτροφείο
• Κέντρο Ημέρας
• Κατοικίες Κοινωνικής Ένταξης
• Εργοδότηση με Στήριξη (ΑμεΑ)
• Παραγωγικό Εργαστήρι

Ο Άγιος Στέφανος απαρτίζεται από επιστημονικό προσωπικό, που με αγάπη, συνέπεια και επαγγελματισμό ολοκληρώνουν το έργο και την αποστολή του Ιδρύματος. Εδώ και 60 χρόνια παρέχουμε άριστη φροντίδα, ποιοτικές υπηρεσίες και βελτιώνουμε το επίπεδο ζωής των φιλοξενούμενων.

Τα παιδιά του ιδρύματος με χαρά θα υποδεχτούν όλους τους επισκέπτες με κέρασμα.

Η είσοδος είναι €2. Παιδιά μέχρι 12 ετών Δωρεάν.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες των προγραμμάτων του ιδρύματος μας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους Αγίου Στεφάνου

Χορηγός Επικοινωνίας: LOVE FM 100,7

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση