ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Bridgerton»: Έρχεται το πρίκουελ μυθιστόρημα από τις Σόντα Ράιμς και Τζούλια Κουίν

Το πρότζεκτ μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο, ενώ πρόκειται να βασιστεί στο επερχόμενο spinoff του Netflix με ηρωίδα τη νεαρή βασίλισσα Σάρλοτ

Kathimerini.gr

Το λογοτεχνικό σύμπαν του «Bridgerton» επεκτείνεται. Η συγγραφέας των διάσημων ιστορικών – ρομαντικών μυθιστορημάτων Τζούλια Κουίν και η παραγωγός της επιτυχημένης τηλεοπτικής μεταφοράς του Netflix Σόντα Ράιμς, αναμένεται να συγγράψουν ένα νέο βιβλίο το οποίο θα αποτελεί πρίκουελ των ιστοριών που γνωρίζουμε ήδη και φυσικά θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο.

Το πρότζεκτ μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο, ενώ πρόκειται να βασιστεί στο επερχόμενο spinoff του Netflix με ηρωίδα τη νεαρή βασίλισσα Σάρλοτ. Το βιβλίο θα επικεντρωθεί στην ιστορία του πως η Σάρλοτ γνώρισε και παντρεύτηκε τον βασιλιά Τζορτζ εμβαθύνοντας στον τρόπο με τον οποίο η αγάπη τους οδήγησε σε μια σημαντική κοινωνική αλλαγή η οποία παρουσιάζεται και στη σειρά.

«Η βασίλισσα Σάρλοτ ήταν ένας τόσο συγκινητικός χαρακτήρας όσον αφορά το γράψιμο και τώρα η ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Τζούλια ώστε να μεταφέρουμε αυτή την ιστορία σε βιβλίο, είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ανυπομονώ οι θαυμαστές αυτού του σύμπαντος να διαβάσουν την ιστορία ενός χαρακτήρα που έχει τόση μεγάλη απήχηση στο κοινό μας», δήλωσε η Ράιμς σε ανακοίνωσή της.

Η έκδοση θα κυκλοφορήσει κοντά με αυτή της spinoff σειράς του Netflix η οποία δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.

Με πληροφορίες από το Variety

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση