ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δράση και πάλι δράση στην top δεκάδα του κυπριακού Netflix

Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα;

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πέραν από μερικές εξαιρέσεις, η δεκάδα του κυπριακού Netflix είναι γεμάτη με δράση, λίγο μυστήριο, περιπέτεια, γενικά δεν θα βαρεθείς με τίποτα. Το ''Outer Banks'' επέστρεψε στο top 10 ενώ το ''The Good Doctor'' μοιάζει να είναι η νέα αγαπημένη μας σειρά. Από την άλλη, το ''Sex/Life'' απουσιάζει για πρώτη φορά από την μέρα που κυκλοφόρησε (δηλαδή τον περασμένο Ιούνιο).

1.He's All That

Μια influencer ειδική στα makeovers, βάζει στοίχημα πως μπορεί να μεταμορφώσει έναν απλό συμμαθητή σε βασιλιά του σχολείου, στην μοντέρνα διασκευή του κλασικού ''She's All That''.

2. The Good Doctor

Ένας ταλαντούχος χειρούργος με αυτισμό και σύνδρομο savant ξεκινά δουλειά σε ένα περιβόητο νοσοκομείο, όπου τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τόσο οι ασθενείς, όσο και το προσωπικό.

3. SAS: The Rise of the Black Swan

Ένας άντρας των ειδικών δυνάμεων ταξιδεύει από Λονδίνο στο Παρίσι με την σύντροφό του μέχρι που καλείται να αναλάβει δράση αδίσταχτοι μισθοφόροι παίρνουν τον έλεγχο του τρένου.

4. Sweet Girl

O πρωταγωνιστής χάνει τη σύζυγό του από λάθος μιας φαρμακευτικής εταιρείας αλλά αρνείται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Υπόσχεται να εκδικηθεί, ενώ παράλληλα κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει την κόρη του

5. Clickbait

Ο οικογενειάρχης Nick Brewer είναι θύμα απαγωγής που έχει όμως μια… ψηφιακή ανατροπή: στα 5 εκατομμύρια views, η ζωή του θα τελειώσει.

6. Abominable

Ένα νεαρό κορίτσι και δύο φίλοι της βοηθούν ένα γέτι να περάσει μέσα από την Κίνα και να επιστρέψει στο σπίτι του στα Ιμαλάια, με έναν κηυνηγό να τους κατατρέχει.

7. Mr. Robot

Ο Elliott εργάζεται σε μία cybersecurity εταιρία, την Allsafe, σαν τεχνικός ασφαλείας. Αφού υποφέρει διαρκώς από κοινωνική αγχώδη διαταραχή και κατάθλιψη, οι σκέψεις του φαίνονται να επηρεάζονται από την παράνοια και τις παραισθήσεις.

8. Charlie's Angels

Όταν η εταιρεία του Charles Townsend επεκτείνεται στο εξωτερικό, δύο Άγγελοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα νέο μέλος της ομάδας για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό.

9. Hit & Run

Ένας άντρας που αναζητά την αλήθεια πίσω από τον θάνατο της συζύγου του, μπλέκεται σε ένα επικίνδυνο δίκτυο μυστικών που κρατά από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τελ Αβίβ.

10. Outer Banks

O 17χρονος John B. Rutledge ζει στο Outer Banks της Βόρειας Καλιφόρνια. Όταν ο πατέρας του εξαφανίζεται μυστηριωδώς και ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός θησαυρού $400 εκατομμυρίων, ο John και οι φίλοι του - μια ομάδα ανθρώπων με όνομα Pogues - ξεκινούν να ψάχνουν οι ίδιοι τον θησαυρό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση