ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αβγά σκραμπλ (scrambled eggs)

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Newsroom K

Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο  

Χρόνος ετοιμασίας: 5΄

Χρόνος ψησίματος: 5΄

 

Για 2 μερίδες

Υλικά

1 κουταλιά βούτυρο

4 αβγά

40 γρ. κρέμα γάλακτος

1 κουταλάκι αλάτι

½ κουταλάκι πιπέρι

2 φέτες ψωμί φτιαγμένο σε φρυγανιές

 

Εκτέλεση

1. Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο. Ρίχνουμε τα αβγά και ανακατεύουμε με σπάτουλα για 2 λεπτά. Τα σπρώχνουμε προς το κέντρο του τηγανιού ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα.

2. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, μαγειρεύοντας γι’ ακόμη λίγα δευτερόλεπτα. Αλατοπιπερώνουμε.

3. Όταν τα αβγά είναι έτοιμα και κρεμώδη, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως με φρυγανισμένο ψωμί και ψημένες ντομάτες cherry αν θέλουμε.

Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο Athena's Recipes

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εστιατόρια: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία αρχείου.

Τα must try του καλοκαιριού

Το WIZ σας προτείνει ιδέες για ένα καλοκαίρι γεμάτο προσωπικές και γαστρονομικές εμπειρίες που ίσως θα ήθελες κι εσύ να ...
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
11 αυλές με live μουσική

11 αυλές με live μουσική

Το Wiz σας προτείνει μαγαζιά τα οποία διαθέτουν τον παραπάνω συνδυασμό και ξέρουν καλά το μυστικό για αξέχαστες γευστικές ...
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
X