ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυλαία έριξε η Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

Με την «Ημέρα Πολιτών» έκλεισε ο κύκλος δράσεων του Δήμου Λευκωσίας

Της Άννας Πολυβίου

Η Εβδομάδα Κινητικότητας 2023 του Δήμου Λευκωσίας έριξε αυλαία χθες Παρασκευή 22/09 με την «Ημέρα Πολιτών» να ολοκληρώνεται μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στην οδό Μίκη Θεοδωράκη.

Μία μέρα που τα είχε όλα, αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες, χορό, διασκέδαση, μουσική, φαγητό και δώρα, η «Ημέρα Πολιτών» πραγματικά ήταν αυτό που λέει το όνομά της. Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν εκεί ώστε να κλείσουν την Εβδομάδα Κινητικότητας γιορτάζοντας τη δυνατότητα που μας δίνετε να μετακινούμαστε έξυπνα, οικονομικά, και κυρίως, περιβαλλοντικά.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το πρωί, και συγκεκριμένα από τις 9:00, όπου υπήρξε κυκλική ποδηλασία παιδιών περιμετρικά και εντός του Δημοτικού Κήπου. Παράλληλα, υπήρχαν διάφορες αθλητικές δραστηριότητες «ΑΓΟ» με σχολεία και σημεία ζωγραφικής, καθώς επίσης και σημεία ενημέρωσης για τα παιδιά από την Αστυνομία Κύπρου.

Από τις 12 το μεσημέρι και για την υπόλοιπη μιάμιση ώρα περίπου υπήρχαν διάφορες δραστηριότητες για τους ενήλικες της παρέας. Συγκεκριμένα, γυμναστές «ΑΓΟ» πρόσφεραν ασκήσεις «stretching» σε βουλευτές και υπαλλήλους Δημόσιων φορέων, ενώ έγινε και μάθημα yoga για τους υπαλλήλους του Δήμου Λευκωσίας.

Για τις επόμενες τρεις ώρες, από τις 17:00 έως τις 20:00, υπήρχε η ευκαιρία για όποιον ήθελε να δει και να δοκιμάσει μαθήματα τοξοβολίας.

Από το πρόγραμμα όμως δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική, και γι’ αυτό φρόντισε ο DEEJAY RADIO. Η Eleonora & Dermatas μας κρατούσαν συντροφιά με ένα γεμάτο δίωρο live link μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο, από τις 17:00 μέχρις τις 19:00. Κατά τη διάρκεια του live link, πραγματοποιήθηκε και performance «Mirror Rabbit».

Για τη συνέχεια του προγράμματος και μέχρι τις 21:00, τη μουσική ανέλαβε ο DJ KONIC, ενώ παιδιά από την Ακαδημία χορού Αντιγόνη Τασουρή μας παρουσίασαν δύο χορογραφίες, με τα μικρά παιδιά να κοιτούν και να θέλουν και αυτά να μπουν να χορέψουν.

Λίγο πριν τις 20:30 πραγματοποιήθηκε και «UV BUBBLE SHOW».

Για το τέλος της ημέρας και για να κλείσει αυτή η Εβδομάδα Κινητικότητας όσο καλύτερα και διασκεδαστικά γίνεται, οι DJ’s Anthony 642 και Chris Blenda ανέλαβαν να παίξουν ξένη μουσική.

Η εκδήλωση καθ’ όλη τη διάρκεια πλαισιωνόταν από ενημερωτικά περίπτερα, μουσική, ποτό και φαγητό από το Garden Day and Night.

Χορηγός επικοινωνίας: Deejay Radio 93.5 Deejay 93.5 - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ (mydeejay.com.cy) 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση