ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Burger Guy: Από το Παλιομέτοχο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

O Ανδρέας Τομάζου ξεκίνησε το πρώτο του μαγαζί στο Παλιομέτοχο, ανοίγοντας μετά ένα δεύτερο στο κέντρο της Λευκωσίας

Wiz Guide

Το πρώτο Burger Guy εκτός Κύπρου είναι γεγονός, στην πόλη Al Ain, στα ΗΑΕ.

«Μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς, ο Burger Guy είναι επιτέλους στα ΗΑΕ, ένα μεγάλο βήμα για εμένα και την ομάδα μου. Αυτό όμως που συνειδητοποίησα τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, αν βάλεις τον στόχο και δουλέψεις γι’ αυτόν! Απλώς να είστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψετε σκληρά, όποιος κι αν είναι ο στόχος σας και η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει, πιστέψτε με!

Επίσης, σε αυτό το όμορφο ταξίδι συνειδητοποίησα ότι πρέπει να ρισκάρουμε στη ζωή, αν θέλεις να δεις αποτελέσματα και να απολαύσεις το ταξίδι πρέπει να ρισκάρεις. Αν δεν ρισκάρεις ποτέ, δεν θα δεις ποτέ τίποτα καινούργιο, απλώς την ίδια ρουτίνα στη ζωή, χωρίς δράση! Ο κίνδυνος, λοιπόν, δεν είναι μόνο μέρος της ζωής. Είναι ζωή. Στο κομμάτι μεταξύ comfort zone και του ονείρου σας, είναι όπου λαμβάνει χώρα η ζωή. Είναι η ζώνη υψηλού άγχους, αλλά επίσης εκεί όπου ανακαλύπτεις ποιος πραγματικά είσαι. ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BURGER GUY (@burger__guy)

Με αυτό το μήνυμα, ο Ανδρέας Τομάζου, ο οποίος όπως θυμόμαστε ξεκίνησε το πρώτο του μαγαζί στο Παλιομέτοχο, ανοίγοντας μετά ένα δεύτερο στο κέντρο της Λευκωσίας, ανακοινώνει το πρώτο του franchise κατάστημα εκτός Κύπρου και συγκεκριμένα στα ΗΑΕ.

Έχοντας μάλιστα ξεκινήσει συνεργασία με την francorpme, μέσω της οποίας το brand έγινε franchise, είναι βέβαιο πως τα burgers του Burger Guy θα ταξιδέψουν απ' εδώ και πέρα σε διάφορα μέρη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BURGER GUY (@burger__guy)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ
Ένας χώρος ο οποίος έγινε established στο κέντρο της πόλης, τόσο χάρη στην αισθητική του όσο και χάρη στο πολύ νόστιμο, ...
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ