ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«#CancelMikeius» Stand Up Comedy Show στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Ο Mikeius ή «Μπράφ» ή «Κάψε το Σενάριο» ή «What The Fact», επιστρέφει μετά από χρόνια για μία και μοναδική παράσταση στην Κύπρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Mikeius ή “Μπράφ” ή “Κάψε το Σενάριο” ή “What The Fact”, επιστρέφει μετά από χρόνια για μία και μοναδική παράσταση στην Κύπρο, εξηγώντας με τον πλέον χιουμοριστικό τρόπο, τους χίλιους και ένα λόγους για τους οποίους δε σταμάτησε να τρώει cancel!

Ο Mikeius δεν χρειάζεται συστάσεις και κυρίως δεν χρειάζεται να τον λατρέψεις ή να τον μισήσεις, πολύ απλά γιατί δεν του καίγεται καρφί!

Κοφτερό μυαλό, λόγος που απέχει χιλιόμετρά από τον ξύλινο και με μια λογική μακριά από αυτή των στυλιζαρισμένων δηλώσεων της εποχής, βρίσκεται ξανά επί σκηνής με την παράσταση #CancelMikeius για να φωνάξει για το αυτονόητο.

Ότι κάθε άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη, μπορεί να έχει την άποψη του, χωρίς να τρώει cancel ή να “μαυρίζεται” για αυτή.
Για αυτό και πλήρως συνειδητοποιημένος επιστρέφει με τα πιο πολιτικά μη-ορθά κείμενά του!

Covid, μέτρα, τοξικά αρσενικά, 80s ερωτικά θρίλερ και ιστορίες απόλυτης παράνοιας σε μια παράσταση έτοιμη να φάει #CANCEL!

20 χρόνια μουσικής, 20 χρόνια πολιτισμού,

20 χρόνια γεμάτα παραστάσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό

Το RED φέτος γιορτάζει τα 20χρονα του και ετοιμάζει γιορτή. Όπως αυτό ξέρει να κάνει από το 2002 μέχρι σήμερα. Ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό, δίνοντας ανάσα και χρώμα...κατακόκκινο στα όμορφα που πέρασαν μα και στα καλύτερα που θα 'ρθουν!

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Σκαλί Αγλαντζιάς, τη Τρίτη 12 Ιουλίου στις 21:00

Επικοινωνία: Τηλε΄φωνο 99059257

Τιμή: 13 ευρώ

Προπώληση: Ticket hour Cyprus & ACS courier (77777040)

Χορηγός Επικοινωνίας: LOVE FM 100,7

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση