ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

EPIC, SPPMEDIA και DEEJAY RADIO βάζουν ποδιές για καλό σκοπό

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 18:00-00:00, Λεωφόρος Μακαρίου - Πλατεία Σπυριδάκη (κτήριο 360), Λευκωσία

Δελτίο Τύπου

Epic, SppMedia και Deejay Radio ενώνουν δυνάμεις την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο Epic Street Fest – The Xmas Edition για έναν πολύ όμορφο σκοπό.

Όπως και κάθε φορά, το Epic Street Fest θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις περιπτέρων φαγητού και ποτού, καθώς και από τις πωλήσεις του «Charity Wings» kiosk, θα δοθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας.

Ο Δήμος Λευκωσίας μέσω του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και με τη στήριξη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού Νεολαίας, Ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων και Ιδιωτικών χορηγιών παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας, απασχόλησης και εκπαίδευσης σε παιδιά, βρέφη, νήπια, ηλικιωμένους, μετανάστες, μονογονεϊκές, πολύτεκνες, τρίτεκνες οικογένειες και άνεργους γονείς.
To management team της EPIC και το management team της SppMedia, καθώς και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Deejay Radio, αναλαμβάνουν το Charity Wings kiosk, βάζουν ποδιές, ανάβουν γκάζια και μαγειρεύουν για εσάς λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου από το «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΝΕΦΕΛΗ».

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέστε το γιορτινό σας χαμόγελο και να έρθετε για να ζήσουμε μαζί την μαγεία των Χριστουγέννων, σε μια όμορφη βραδιά γεμάτη νόστιμο φαγητό και ωραία μουσική, στηρίζοντας αυτό τον όμορφο σκοπό.

Epic Street Fest - Christmas Edition 2023, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 18:00-00:00,
Λεωφόρος Μακαρίου - Πλατεία Σπυριδάκη (κτήριο 360), Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση