ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έρχεται το πρώτο food festival στον Αστρομερίτη!

Λαχταριστό street food, djs, live μουσική με γνωστούς καλλιτέχνες και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η νεολαία του Αστρομερίτη στα πλαίσια της πολιτιστικής της δράσης θα πραγματοποιήσει στο πρώτο συσκευαστήριο του Αστρομερίτη στις 16-18 Σεπτεμβρίου 2022 θερινό φεστιβάλ με τον τίτλο ¨Οι νέοι επιστρέφουν στα χωριά τους¨ και σας προσκαλεί για να απολαύσουμε μαζί συναυλίες αλλά και brands φαγητού από όλο τον κόσμο. Λαχταριστό street food, djs, live μουσική με γνωστούς καλλιτέχνες και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!

Το όραμα του φεστιβάλ θέτει τους νέους στο επίκεντρο, τους εμπνέει και τους ενδυναμώνει για να επιδείξουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Το food festival, έχει ως στόχο να εδραιωθεί αλλά και να δώσει την δυνατότητα στους νέους της κοινότητας να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους μέσα από σύγχρονες πολιτικές. Το μεγάλο αυτό φεστιβάλ θα διοργανωθεί από τους νέους στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία για απασχόληση με τα κοινά αλλά και την συσπείρωση των νέων της Δυτικής Λευκωσίας.

Η διεξαγωγή του φεστιβάλ θα συμβάλλει στην δημιουργία του κατάλληλου κλίματος για την μελλοντική έναρξη μιας ομάδας νέων που θα συμμετέχουν ενεργά στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, δημιουργία μελλοντικών μεγάλων εκδηλώσεων και δημιουργία κινήτρων για την αποφυγή εγκατάλειψης αγροτικών περιοχών και μόνιμης εγκατάστασης σε αστικά κέντρα.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση της νέας εκκλησίας του Αγίου Αυξιβίου στον Αστρομερίτη.

Περισσότερες Πληροφορίες

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 με Άγγελο Αυγουστή & Άννα Βιλανίδη
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 με Σώτο Γονιό
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από τις 16:00 με Κωνσταντίνα Καναρίνη & Χαράλαμπο Αλεξάνδρου

Να είστε εκεί!!

Είσοδος 3 ευρώ
Μέγα Χορηγός: Argo Services
Χορηγός Επικοινωνίας: Wiz Guide & LOVE FM 100,7

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση