ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κάτι πολύ δυνατό έρχεται στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Το νέο κόνσεπτ θα προσφερθεί για πρώτη φορά στις 8 Μαρτίου (Ημέρα της Γυναίκας), ενώ από 18 Μαρτίου θα λειτουργήσει πλέον και επίσημα

Wiz Guide

Ένα αγαπημένο γαστρονομικό concept από κοινότητα των Κοκκινοχωριών μεταφέρεται στο πιο ανέλπιστο location, σε μια συνεργασία που θα σίγουρα θα ταράξει τα ήρεμα νερά της Μαρίνας!

Δεν πάει πολύς καιρός που είχαμε κάνει αναφορά στο Inspire Wine & Oyster Bar, μια μοντέρνα ψαροταβέρνα, στην οποία ο Φρίξος σέρβιρε αλμυρίκια (αγρέλια της θάλασσας όπως τα λέμε στην Κύπρο), κυδώνια, πεταλίδες και άλλα θαλασσινά που μαζεύει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, το concept του Inspire είχε μια to share φιλοσοφία, με επιλογές όπως χταπόδι, καλαμάρι, αθερίνα, πεταλίδες, μινέρι carpaccio, ταρτάρ τόνου, σολομός (ταρτάρ και carpaccio), linguini θαλασσινών κ.ά. Στο section «catch of the day» υπήρχαν επίσης κυδώνια, κυπριακά στρείδια, αλλά και τρεις επιλογές σε μικρά ψάρια στο τηγάνι: κουρκούνες, σκάρους και μπαρμπούνια. Οι πελάτες απολάμβαναν το φαγητό τους με ωραία κρασιά, μέσα από μια μεγάλη γκάμα ετικετών, εκ των οποίων αρκετές κυπριακές.

Όπως μαθαίνουμε από τον ιδιοκτήτη του Inspire, Φρίξο Κυριάκου, αυτό που θα γίνει είναι μια σύμπραξη των δύο. Που σημαίνει ότι η surf n’ turf φιλοσοφία του Sueno θα συναντήσει όλα τα υπέροχα που πρόσφερε το Inspire, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό και ένα αστεράτο μενού, το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε θα προσφέρεται στο πιο πολυτελές και φινετσάτο location της ελ. περιοχής Αμμοχώστου.

Το νέο κόνσεπτ θα προσφερθεί για πρώτη φορά στις 8 Μαρτίου (Ημέρα της Γυναίκας), ενώ από 18 Μαρτίου θα λειτουργήσει πλέον και επίσημα.

Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση