ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με Θάνο Καλλίρη η Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση στο Παραλίμνι

Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά

Δελτίο Τύπου

Το Παραλίμνι μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων το ερχόμενο Σάββατο

Ο Δήμος Παραλιμνίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τον Θάνο Καλλίρη, τον καλλιτέχνη ο οποίος έχει συνδέσει όσο κανείς άλλος τη φωνή του με τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, ο Δήμος Παραλιμνίου βάζει τα γιορτινά του και μας υποδέχεται σε μία εκδήλωση γεμάτη Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γεύσεις αλλά και με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά.

Η εκδήλωση ξεκινάει στις 6 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Μητροπόλεως στο Παραλίμνι. Θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά και πλούσιο πρόγραμμα με δραστηριότητες και ξεχωριστά παιχνίδια και σόου για τα παιδιά. Συγκεκριμένα, στον χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται παράλληλα με το κύριο πρόγραμμα εκδηλώσεων, Bubble Show, Steampunk Show, Facepainting, Ζωγραφική και Κατασκευές για παιδιά, μπαλονοκατασκευές καθώς και ξεχωριστά παιχνίδια.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική παράσταση από το Voice and Performance Studio της Ιφιγένειας Χριστοδούλου και μουσική παρέλαση στην πλατεία από τη Συμφωνική Μπάντα «Αρμονία» Δήμου Παραλιμνίου. Ακολούθως ο Θάνος Καλλίρης θα παρουσιάσει μία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, ενώ η Φωταγώγηση του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου δέντρου της επαρχίας Αμμοχώστου θα πραγματοποιηθεί φαντασμαγορικά με τη συνοδεία πυροτεχνημάτων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκύπριας εκστρατείας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και της ΑΗΚ «Δώσε Φως σε Μια Ζωή», ενώ στον χώρο της εκδήλωσης μεταξύ άλλων θα φιλοξενείται και Χριστουγεννιάτικη Αγορά από φιλανθρωπικές οργανώσεις και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς με στόχο την στήριξή τους.

Πλούσιο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου

Στην πλατεία Μητροπόλεως, ο Δήμος Παραλιμνίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έχει δημιουργήσει τον μεγαλύτερο στεγασμένο χώρο εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 3 μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου. Μουσική, τραγούδια, θεατρικές παραστάσεις, ξεχωριστές δραστηριότητες για παιδιά, και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, μαζί με Χριστουγεννιάτικη αγορά, θα προσφέρουν ένα αλλιώτικο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια και θα είναι ανοικτό για όλους κάθε Σαββατοκύριακο.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου είναι δωρεάν.

Πληροφορίες: Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Παραλιμνίου, τηλ. 23819338, 23819132, info@paralimni.org.cy / www.paralimni.org.cy 

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ
Ένας χώρος ο οποίος έγινε established στο κέντρο της πόλης, τόσο χάρη στην αισθητική του όσο και χάρη στο πολύ νόστιμο, ...
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ