ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:57
 

Μπισκότα με βρώμη, φουντούκια και κανέλα

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Newsroom K

Υπέροχα, μαλακά και λαχταριστά μπισκότα, με βασικό υλικό την πολύ υγιεινή βρώμη.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 12΄

Για 10 μπισκότα

Υλικά
100 γρ. βούτυρο ανάλατο κομμένο σε κομματάκια
80 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
100 γρ. καφέ ζάχαρη
1 αβγό
1 κουταλιά νερό
75 γρ. αλεύρι
1 κουταλάκι κανέλα
½ κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
160 γρ. βρώμη
65 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα
65 γρ. σταφίδες

Εκτέλεση
1. Στο πολυμίξερ ρίχνουμε όλα τα υλικά για τα μπισκότα, εκτός από τα φουντούκια και τις σταφίδες. Κτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μείγμα. Τέλος, ανακατεύουμε στο μείγμα τα φουντούκια και τις σταφίδες με το χέρι.
2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώνουμε μια λαμαρίνα με λαδόχαρτο.
3. Παίρνουμε μπαλάκια από το μείγμα και τα τοποθετούμε αραιά στη λαμαρίνα. Τα ψήνουμε για 10-12 λεπτά. Αφού τα βγάλουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο πριν σερβίρουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εστιατόρια: Τελευταία Ενημέρωση

Στο μενού του επίσης θα βρείτε sushi ρολάκια, sashimi, poke bowls, σαλάτες και πιάτα από την περουβιανή κουζίνα.

Bao Pau / Asian

Τα handmade bao buns μπορείτε να τα γεμίσετε με σολομό, τόνο, τραγανό κοτόπουλο και φυσικά πάπια
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Ένας όμορφος καλτ χώρος περικυκλωμένος από όμορφα φυτά και γλάστρες, προσφέρει δελεαστικό κυπριακό brunch/πρόγευμα.

Aristoklis brunch

Στο μενού τους θα βρείτε πιατέλες τυριών και αλλαντικών που μπορείτε να τις συνοδεύσετε με τοπικά κρασιά, σνακ και γρήγορα ...
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος στη Λεμεσό, δίπλα από το αγαπημένο Cookhouse

Bowls / Healthy

Σερβίρει healthy bowls, απολαυστικά smoothies, εναλλακτικά ζεστά και κρύα ροφήματα
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
X