ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπισκότα με βρώμη, φουντούκια και κανέλα

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υπέροχα, μαλακά και λαχταριστά μπισκότα, με βασικό υλικό την πολύ υγιεινή βρώμη.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 12΄

Για 10 μπισκότα

Υλικά
100 γρ. βούτυρο ανάλατο κομμένο σε κομματάκια
80 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
100 γρ. καφέ ζάχαρη
1 αβγό
1 κουταλιά νερό
75 γρ. αλεύρι
1 κουταλάκι κανέλα
½ κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
160 γρ. βρώμη
65 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα
65 γρ. σταφίδες

Εκτέλεση
1. Στο πολυμίξερ ρίχνουμε όλα τα υλικά για τα μπισκότα, εκτός από τα φουντούκια και τις σταφίδες. Κτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μείγμα. Τέλος, ανακατεύουμε στο μείγμα τα φουντούκια και τις σταφίδες με το χέρι.
2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώνουμε μια λαμαρίνα με λαδόχαρτο.
3. Παίρνουμε μπαλάκια από το μείγμα και τα τοποθετούμε αραιά στη λαμαρίνα. Τα ψήνουμε για 10-12 λεπτά. Αφού τα βγάλουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο πριν σερβίρουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνταγές: Τελευταία Ενημέρωση

X