ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέο μενού από «διάστερο» chef σε αγαπημένο μαγαζί στη Λεμεσό

Από το 2020 που έχει ανοίξει, το Bar Du Soleil έχει εξελιχθεί σε ένα από τα must μπαράκια της Λεμεσού, προσφέροντας εξαιρετικά κοκτέιλ, αλλά και πολύ νόστιμα πιάτα

Wiz Guide

Το πολύ δημοφιλές Bar Du Soleil παρουσίασε το ολοκαίνουργιο μενού του, το οποίο αποτελεί δημιουργία του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin, Ελλαδίτη σεφ, Άγγελου Λάντου.

Από το 2020 που έχει ανοίξει, το Bar Du Soleil έχει εξελιχθεί σε ένα από τα must μπαράκια της Λεμεσού, προσφέροντας εξαιρετικά κοκτέιλ, αλλά και πολύ νόστιμα πιάτα. Καθόλου τυχαία η συμπερίληψή του από το WiZ στη λίστα με τα Καλύτερα Μπαρ στην Κύπρο, για δύο συνεχείς χρονιές (2021, 2022).

Ο πιο σημαντικός στόχος του μενού είναι να εισάγει τους επισκέπτες του «Bar Du Soleil» σε μια νέα γαστρονομική εμπειρία, αφού υπόσχεται γευστικές αναμνήσεις από όλο τον κόσμο. Ο Σεφ Λάντος εγκαθιδρύει μια νέα εποχή για το «Bar Du Soleil», συνδυάζοντας γεύσεις και ποιότητα δημιουργώντας ιδιαίτερους συνδυασμούς.

Who is who

Ο Άγγελος Λάντος είναι ένας σύγχρονος και καινοτόμος γαστρονομικός καλλιτέχνης που δημιουργεί πραγματικά αριστουργήματα. Μέχρι πρόσφατα ήταν ο σεφ του φημισμένου εστιατορίου «Σπονδή» στην Αθήνα. Ως επαγγελματίας σεφ με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στη μαγειρική βιομηχανία, ο σεφ Λάντος έχει εργαστεί σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, όπως το «L'Enclume» στην Αγγλία, το «Cheval Blanc» στην Ελβετία και το «Flocons de Sel» στη Γαλλία, ενώ έχει συμμετάσχει σε δεκάδες Φεστιβάλ Γαστρονομίας.

Το «Bar Du Soleil» περιμένει τον κόσμο να εξερευνήσει το νέο μενού, του οποίου μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση μέσω της ιστοσελίδας του.

Κρατήσεις: bardusoleil.com/reservations/
Ιστοσελίδα: bardusoleil.com/
Μενού: bardusoleil.com/bar-menu/
Instagram & Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση