ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το νέο hot spot της Λευκωσίας είναι το Tipsy Sticks!

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 22 783333

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Tipsy Sticks τον Δεκέμβριο έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία, κερδίζοντας τα βλέμματα και τις εντυπώσεις δείχνοντας ήδη ότι θα αποτελέσει μία από τις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις αποτελώντας μία ευχάριστη after work drink επιλογή.

Από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα το νέο hot spot της Λευκωσίας προσφέρει νόστιμο φαγητό και cocktails με μία twist πινελιά του barman, όπως και craft beers για τους λάτρεις της μπύρας, και κρασί για τους wine lovers.

Ένα εστιατόριο του οποίου όλα σχεδόν τα πιάτα προσφέρονται σε ξυλάκι, έχοντας μάλιστα αρκετές σάλτσες που έχουν ως βάση το αλκοόλ. Εξου και το «tipsy sticks», ή μεθυσμένα ξυλάκια, όπως είναι η ακριβής μετάφραση. Τα πιάτα έχουν μία to share λογική, κάτι άλλωστε για το οποίο σε προϊδεάζουν τα sticks πάνω στα οποία σερβίρετε το φαγητό.

Είναι η ιδανικότερη επιλογή για το after work drink σας με τη παρέα ή και το ταίρι σας. Αλλά και για δείπνο απολαμβάνοντας τα vibes της πόλης.

To Tipsy Sticks βρίσκεται στην οδό Στασάνδρου, στο κέντρο της πόλης, σε μία πολλά υποσχόμενη περιοχή της Λευκωσίας. Είναι ανοικτό Τρίτη με Κυριακή από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 1.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 22 783333

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση