ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αμερικανική και Βρετανική Vogue με ίδιο cover girl για πρώτη φορά στην ιστορία!

Τα δύο εντυπωσιακά εξώφυλλα της Adele

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η επιστροφή της Adele έχει αρχίσει και επίσημα και μετά τις προβολές του αριθμού ''30'' σε πρωτεύουσες όλου του κόσμου, η τραγουδίστρια γράφει ιστορία μαζί με την Vogue.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια φιγουράρει στο εξώφυλλο της Αμερικανικής και της Βρετανικής Vogue για τα τεύχη Νοεμβρίου, και είναι έτσι η πρώτη φορά στην ιστορία του περιοδικού που έχουν το ίδιο cover girl.

Στην Βρετανική την βλέπουμε σε κοντινό, με φουσκωμένα μαλλιά και ένα κίτρινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ ενώ στην Αμερικανική η φωτογραφία είναι πιο μακρινή, με την τραγουδίστρια να ποζάρει με ένα πράσινο μακρύ φόρεμα στην ταράτσα του Academy Museum of Motion Pictures. Επιπλέον, η Βρετανική κυκλοφορεί με δύο εξώφυλλα, με το δεύτερο να την δείχνει με χρυσό φόρεμα και μαλλιά να ανεμίζουν.

Πάντως, και τα δύο εξώφυλλα είναι αρκετά εντυπωσιακά και σηματοδοτούν μια νέα αρχή για την Adele αφού πέραν από την εμφάνισή της, ο τίτλο της Βρετανικής Vogue μας αποκαλύπτει πως στη συνέντευξη μιλά για νέους έρωτες και νέο ήχο.

Το νέο της single, ''Easy On Me'', αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου, με το album, ''30'' να ακολουθεί τον Νοέμβριο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση