ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Lisa Kudrow μιλάει για τον χαμό της μητέρας της στις αρχές της πανδημίας

Μετά από μήνες μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο

Newsroom K

H Lisa Kudrow, η ηθοποιός που υποδύθηκε την Phoebe Buffay στην αγαπημένη σειρά Friends έχασε την μητέρα της στα τέλη Φεβρουαρίου.
Δυστηχός για την ίδια και τους αγαπημένου της ήταν η περίοδος όπου ο κορωνοϊός εξαπλωνόταν και έτσι η ημέρα της κηδείας ήταν ιδιαίτερα περίεργη. Μετά από μήνες μίλησε για πρώτη φορά στο Hollywood Reporter για τον χαμό της μητέρας της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο.

Αρχικά αναφέρθηκε στην κηδεία όπου έπρεπε να τηρηθούν αποστάσεις «Ήμουν εγώ εκείνη που ζήτησα από τον Ραβίνο να πει σε όλους ότι δεν θα αγκαλιαστούμε με κανέναν καθώς ήμασταν στα επείγοντα μαζί της. Ήταν η πιο σκληρή απόφαση γιατί ακόμα τίποτα από αυτά που ζούμε σήμερα δεν ίσχυε τότε και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν ήταν σε ισχύ»

Όπως αναφέρει ήταν αρκετά φρικαρισμένη αφού σκεφτόταν συνεχώς ότι κάποιος μπορεί να είχε τον ιό. «Με κοίταζαν σαν να ήμουν ένα τέρας όταν έκανα δυο βήματα πίσω, σήκωνα τα δυο μου χέρια και έλεγα σας ευχαριστώ που ήρθατε. Όλοι προσπαθούσαν να με αγκαλιάσουν. Αλλά δεν θα άντεχα αν κάποιος κολλούσε από εμένα»

Τονίζει πόσο σημαντικό ήταν που κατάφεραν να τελέσουν την κηδεία ενώ υπήρξαν άνθρωποι που έχασαν του δικούς τους και δεν μπόρεσαν αν τους αποχαιρετήσουν όπως ήθελαν.

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση

X