ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Victoria Beckham είναι η πλουσιότερη celebrity στη Βρετανία

Βρίσκετε στη 12η θέση μαζί με το Simon Cowell

Newsroom K

H πρώην Spice Girl και νυν επιτυχημένη επιχειρηματίας Victoria Beckham, «έκτισε» τα τελευταία χρόνια μια επωνυμία ρούχων που φέρει το όνομά της, και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο της μόδας.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Posh, είναι η πλουσιότερη διάσημη γυναίκα στη Βρετανία. Με βάση τα έσοδα επιχειρήσεων που ανήκουν σε δημοφιλή πρόσωπα, η Victoria φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλα. Tα ετήσιά της έσοδα να ανέρχονται στα 37,33 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντάς την να βρίσκετε στη 12η θέση μαζί με το Simon Cowell.

Η ίδια δεν σταματά να βρίσκει νέες επιχειρηματικές ιδέες ώστε να εξελίσσεται και αυτό φαίνεται από την ένταξή της στον κόσμο της ομορφιάς.

Την πρώτη θέση σε αυτή τη λίστα βρίσκετε ο Dr. Dre, εφόσον η εταιρία Beats Electronics αποφέρει 1,2 δισ. ευρώ τον χρόνο. Την δεύτερη θέση κατέχει ο Kanye West με 1,09 δισ. ετησίως, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Rihanna, με εισόδημα 944,4 εκατ. ευρώ, που της αποφέρει το brand ομορφιάς της, Fenty.

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και φορώντας μια μάσκα μπορούμε να αποφύγουμε το χειρότερο σενάριο, ένα λοκντάουν», είπε η Φεράνι

H έκκληση της Chiara Ferragni

Ανταποκρινόμενη στην έκκληση που απεύθυνε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη μάχη κατά της COVID-19 ...
Newsroom K
 |  ΠΡΟΣΩΠΑ