ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Nina Flohr: Ποια είναι πραγματικά η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Φίλιππου

Η δραστήρια και δημιουργική πλευρά της κληρονόμου Nina Flohr

must.com.cy

Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι, Nina Flohr και ο πρίγκιπας Φίλιππος Γλύξμπουργκ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η λειτουργία του γάμου θα γίνει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην ιερά Μητρόπολη Αθηνών, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και είναι πλέον αδιαμφισβήτητα το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Η τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο 100 ατόμων, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στον Ναυτικό όμιλο Ελλάδος.

Το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Σεν Μόριτζ, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν ποια είναι πραγματικά η ζάμπλουτη κληρονόμος Nina Flohr και μέλλουσα γυναίκα του πρίγκιπα Φιλίππου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ninaflohr

 

Η Nina Flohr είναι μια μοντέρνα, δραστήρια γυναίκα η οποία ζει μεταξύ Αμερικής, Μοζαμβίκης και Μεγάλης Βρετανίας. Γεννημένη στην Ελβετία, πέρασε τα σχολικά της χρόνια μεταξύ Αγγλίας και Αμερικής. Είναι η κόρη του Thomas Flohr, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Vistajet και της Katharina Flohr, καλλιτεχνικής διευθύντριας του γνωστού οίκου Faberge.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ninaflohr

 

Η 34χρονη κληρονόμος ασχολείται επαγγελματικά με την οικογενειακή επιχείρηση στην θέση του creative director. Αξίζει να σημειωθεί πως για χρόνια ο πατέρας της βρισκόταν στην λίστα του περιοδικού Forbes στην κατηγορία των δισεκατομμυριούχων. Το σημαντικότερο έργο της καριέρας της είναι το «Kisawa», ένα exclusive resort στης ακτές της Μοζαμβίκης, όπου προτιμά να περνά ποιοτικό και ήρεμο χρόνο εκεί ως προσωπικό της «καταφύγιο».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @ninaflohr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση