ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Gabriela Hearst είναι η νέα creative director του οίκου Chloé

O γαλλικός οίκος μόλις ανακοίνωσε τα νέα

Newsroom K

Μέχρι πρόσφατα ξέραμε πως Creative Director του Γαλλικού οίκου ήταν η Natacha Ramsay-Levi, που είχε πάρει τo τιμόνι αυτού του ρόλου το 2017. Ωστόσο, στις 3 Δεκεμβρίου η Natacha άφησε τη θέση της, κάνοντας ολόκληρο τον κόσμο της μόδας να αναρωτιέται για το ποιος είναι ικανός/ή για να δεχτεί αυτά τα καθήκοντα.

Την απάντηση έδωσε χθες ο οίκος ανακοινώνοντας τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια, την Ουρουγουανή σχεδιάστρια Gabriela Hearst, η οποία ωστόσο δεν θα αφήσει τη δημιουργική επιμέλεια του brand της που ίδρυσε το 2015 με έδρα τη Νέα Υόρκη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Natacha Ramsay-Levi και όλους τους σχεδιαστές που συνέβαλαν στο να διατηρηθεί το όραμα του Gaby Aghion. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Riccardo Bellini και να στήσουμε μαζί μια πιο περιβαλλοντικά υπεύθυνη εταιρεία. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίζω την ιστορία του οίκου με την ομάδα του Chloé» ανέφερε η Hearst μέσα από μια δήλωση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chloé (@chloe)

 

Να σημειωθεί επίσης πως η ίδια είναι η πρώτη σχεδιάστρια με πολυπολιτισμικό background που γίνεται creative director στον γαλλικό οίκο, Chloe.

H Hearst είναι γενικότερα γνωστή για την περιβαλλοντική της ευαισθητοποίηση, της οποίας η προσέγγιση ταυτίζεται με το νέο προσανατολισμό του οίκου... έτσι περιμένουμε πως και πως να δούμε την ίδια να δημιουργεί μια ηθικότερη βιομηχανία από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, η Gabriela τιμήθηκε στα British Fashion Awards 2020 για την αφοσίωσή της σε θέματα που αφορούν τον πλανήτη.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση