ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο οίκος Louis Vuitton συμπράτει ξανά με τη Unicef

Και δίνουν υπόσχεση ενός καλύτερου κόσμου για τρίτη χρονιά

Newsroom K

Ο οίκος της γαλλικής κομψότητας Louis Vuitton κάνει ακτιβισμό και η Unicef συμμαχεί για τρίτη φορά μαζί του για ένα καλύτερο κόσμο.

Ο οίκος Louis Vuitton θα ενισχύσει το έργο της Unicef για τρίτη συνεχή χρονιά μέσω της πώλησης των ασημένιων βραχιολιών Lockit σε έντονους χρωματισμούς.

Τα βραχιόλια πωλούνται έναντι 198 ευρώ, από τα οποία τα 110 είναι δωρεά στην Unicef. Η οργάνωση έχει συγκεντρώσει 5 εκατομμύρια δολάρια από το 2016, όταν ξεκίνησε η εκστρατεία σε συνεργασία με τον γαλλικό οίκο πολυτελών ειδών.

Με το ποσό αυτό έχουν διασφαλιστεί για τα παιδιά στη Συρία και στις γειτονικές χώρες ασφαλές πόσιμο νερό, τρόφιμα, εγκαταστάσεις υγιεινής και ιατρική περίθαλψη, καθώς και ρούχα και κουβέρτες για τους χειμερινούς μήνες.

Η Unicef εκτιμά ότι η σύμπραξη διευκόλυνε τη σωτήρια προμήθεια με νερό 1,5 εκατομμυρίων παιδιών και των οικογενειών τους το 2017.

Το ασημένιο σχέδιο κλειδαριάς είναι εμπνευσμένο από την κλειδαριά Tumbler Lock στις αποσκευές του οίκου, που εφευρέθηκε από τον Georges Vuitton, γιο του ιδρυτή του οίκου, Louis Vuitton το 1890 για να προστατεύει τα υπάρχοντα των πελατών του.

Το σύμβολο της προστασίας επιλέχθηκε για να υποδηλώσει την υπόσχεση της μάρκας να βοηθά τα παιδιά σε επείγουσα ανάγκη.

Η ιδέα της εκστρατείας #makeapromise (δώσε μία υπόσχεση) προέρχεται από τα παιδιά, δήλωσε ο Μάικλ Μπερκ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Louis Vuitton, στη Vogue.

Τα βραχιόλια, σε κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ, μπλε και μαύρο, θα είναι διαθέσιμα για αγορά από το Louisvuitton.com και σε πάνω από 138 καταστήματα Louis Vuitton για να υποστηρίξουν την αποστολή του Μπερκ να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον σκοπό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

Αν και αυτό το καλοκαίρι έχουμε δει αρκετά δυνατά trend να επικρατούν ευτυχώς όμως υπάρχουν αρκετά accounts μόδας

Οκτώ τάσεις για το καλοκαίρι

Πάντοτε όμως εμείς επιλέγουμε ό,τι είναι σωστό ανάλογα με το προσωπικό μας στυλ ώστε να συμβαδίζουμε στα ίδια μήκη κύματος ...
Newsroom K
 |  ΜΟΔΑ
X